Resa till Helsingborg med buss

Om Helsingborg

Upplev den vackra staden Helsingborg, med ett stort och varierat utbud av shopping på Sveriges äldsta gågata. Besök museerna och parkerna eller en av de fina stränderna mitt i centrum. Längs med kusten finns också många pittoreska fiskelägen. Ett annorlunda nöje som man inte kan missa är att "ta en tura" mellan Helsingborg och Helsingör. Det är lätt att njuta av livet i Helsingborg. Oavsett om du är förbipasserande kryssningsresenär, turist, student eller en trogen helsingborgare - ta del av stadskärnans utbud av restauranger, caféer, butiker och parker eller promenera i skog och vid hav.

 

Ta för dig av det breda utbudet i Dunkers Kulturhus, de magnifika rhododendronodlingarna på Sofiero, den doftande rosenträdgården på Fredrikdals museer och trädgårdar och Kärnan som har kommit att bli stans främsta kännetecken. Här finns allt inom räckhåll i en fin blandning av storstad och charmig småstadsidyll.

                                                                                                                                                                                                               Källa: Arrivalguides.com

 

Res till/från Helsingborg med Bus4You

Bus4you kör med sina sköna skinnsäten (2+1 säten i bredd), gratis trådlöst internet och eluttag vid varje säte, dagligen buss mellan Oslo och Malmö (och omvänt) via Göteborg. På vägen från Oslo ner till Malmö stannar bussen även i Helsingborg och Lund.

 

Res till/från Helsingborg med Nettbuss express

Med Nettbuss express reser du billigt men i vanlig expressbusskomfort. Nettbuss express kör också från Oslo men fortsätter över till Köpehamn, på vägen stannar bussen i Moss, Sarpsborg, Tanum, Uddevalla, Göteborg, Helsingborg, Malmö och Kastrup.