Resa till Linköping med buss

Om Linköping

På den vackra Östgötaslätten i Östergötland ligger Sveriges femte största kommun, Linköping med sina drygt 150 000 invånare. Här finns mycket att se och göra året runt! Flygvapenmuseum, Friluftsmuseet Gamla Linköping, Linköpings Domkyrka och Bergs Slussar är bara några exempel på stadens alla sevärdheter.


Vill du njuta av naturen eller är du sugen på ett pulserande stadsliv? Du behöver inte välja. Linköping har både en fantastisk landsbygd med slättmark, sjöar och kanaler samt en levande stad med ett rikt kultur- och nöjesliv. Åk på en båtutflykt, vandra utmed Östgötaleden, gå på teater eller njut av en bit mat på någon av stadens alla restauranger. Här finns något att göra för alla, gammal som ung.


Själva charmen sitter i storleken. Stor nog att ha det mesta, liten nog att ha allt nära. Linköping är helt enkelt en liten storstad. Det gör livet befriande enkelt och skönt.

 

Res till/från Borås med Bus4You

Bus4you kör med sina sköna skinnsäten (2+1 säten i bredd), gratis trådlöst internet och eluttag vid varje säte, dagligen buss mellan Göteborg och Stockholm (och omvänt) via Linköping. På vägen till Linköping stannar bussen i Borås och Jönköping, när bussen sedan fortsätter upp mot Stockholm stannar den även i Norrköping. Vi har även en morgontur som går upp till Stockholm, perfekt för dig som vill få en heldag för aktiviteter i huvudstaden.

 

Res till/från Borås med Nettbuss express

Då efterfrågan på sträckan är såpass stor har vi valt att på fredagar, söndagar och vid storhelger komplettera upp Bus4You avgångarna med vårt andra expressbussvarumärke Nettbuss express. Här reser du billigt men i vanlig expressbusskomfort. Vi kör samma färdväg men med tillägget at vi även stannar i Mjölby.