Flygbuss Åre Östersund Airport

flyghäftet_webben.jpg 

Hej och välkommen till Flygbussen Åre Österstund Airport. Här hittar du information om priser, färdväg, tidtabeller samt kontaktuppgifter.

Trevlig resa!


Köpa biljett

Flygbussbiljett kan köpas på Flygbussen samt på stadsbussarna.
Biljetten kostar 90 kronor (45 kr under 20 år) och gäller för övergång inom 1 timme i båda riktningarna mellan flygbussen och stadsbussarna. Du kan betala med betalkort (t ex VISA och MasterCard).

10-resorshäftet: För dig som reser ofta till och från flygplatsen kan det löna sig att köpa 10-resorshäftet för 750 kronor (75 kronor/biljett). Föraren på Flygbussen ka ta emot beställning i de fall han/hon inte medför häfte, eller så ringer du växel 063 - 16 12 40 och göra en beställning mot faktura.

Biljett via mobilen: Med hjälp av appen MobiTime kan du köpa biljett via din smartphone. Giltig biljett visas upp med telefonen. Priset är det samma som för vanliga flygbussbiljetter.


Charter

Du har naturligtvis möjlighet att åka med Flygbussen till och från charterflygen om du hittar en lämplig förbindelse i vår ordinarie turlista (som är anpassad efter reguljärflygens avgångs- och ankomsttider).
Med reservation för inställda ordinarie turer.

Inställt flyg=inställd flygbussKontakta oss:

För tider, priser och andra frågor är du välkommen att ringa: 0771-100 110.