Nettbuss och NSB är Vy. Läs mer på vy.se

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Bekväma & prisvärda resor med buss

Tillsammans på höstlovet

Höstresor under hundralappen!

Utökning mellan Oslo & Göteborg

Sveriges nöjdaste kunder, 9 år i rad!

Ladda ner appen!

Res med Nettbuss Bus4You och Nettbuss express

Vi är glada och stolta över att du väljer att resa med oss! 

Har du frågor som rör din resa? 

Under FAQ - har vi listat de mest förekommande frågorna inför resan. 

FAQ >>

Komfort ombord
Våra biljetter
Biljettkategorier
Pendlarkort
Hållplatser
Bli Premiummedlem
   

Vi är glada och stolta över att du väljer att resa med oss! 

Har du frågor som rör din resa? 

Under FAQ - har vi listat de mest förekommande frågorna som rör resan. 

FAQ >>

Säkerhet
Bra Miljöval
Bagage & specialbagage

Är du missnöjd med något eller kanske glömt något ombord på bussen? Vi ska göra vad vi kan för att hjälpa dig! 

Under FAQ - har vi listat de mest förekommande frågorna för efter resan. 

FAQ >>

Reklamation/Klagomål    
Hittegods

Vi tipsar om våra favoriter

Göteborg - Västkustens pärla

Göteborg är en precis lagom stor stad och har ett stort utbud av butiker, mysiga kaféer, bra restauranger, pubar, barer och nattklubbar. Här finns en uppsjö av museer, intressanta utställningar och musikscener med både välkända artister och uppstickare. I Göteborg finns många mysiga parker och havet ligger bara en spårvagnsresa bort. Ta gärna båten ut i skärgården och upplev de små, pittoreska samhällena bland kobbar och skär. För de minsta finns Liseberg och Universeum, två upplevelser utöver det vanliga.  

Mer om Göteborg

Hippa & underbara Köpenhamn

Denna underbara huvudstad är full av sevärdheter, shopping och mat i världsklass. Vindlande gränder och banbrytande arkitektur utgör en perfekt blandning av gammalt och nytt. Se det kungliga slottet, roa dig på Tivoli, shoppa loss i märkesbutikerna på Ströget, och njut av vackra Nyhavn. I hippa kvarteret Vesterbro kan du shoppa i små coola butiker och besöka trendiga restauranger och barer. Köpenhamns härliga atmosfär måste upplevas på plats och det bästa är att allt finns inom bekvämt avstånd. 

Mer om Köpenhamn

Otroliga, oslagbara Oslo

Oslo är en av Europas snabbast växande huvudstäder med ny intressant arkitektur och konst att se och spännande restauranger att prova. Stadskärnan är trots det relativt kompakt och intim och det är lätt att ta sig runt till fots, med cykel, med buss eller med trikk (spårvagn). Utanför stadens puls finns härliga friluftsområden som under vintern är perfekta att utforska på skidor om snön lägger sig. Oslo har 40 öar i Oslofjorden, stora parker och skogsområden som täcker över hälften av ytan.

Mer om Oslo

Bekvämt, trafiksäkert och hållbart till låga priser!

Vi bryr oss om dig som gäst hos oss

Högsta komfort ombord

Nettbuss Bus4You erbjuder resa i stora, sköna fåtöljer med gott om benutrymme. Ombord finns gratis WiFi och eluttag. I plus (1:a klass) finns en rad med singel-säten och en rad med dubbel-säten. Du kan välja att sitta för dig själv eller med ditt resesällskap. 

Mer om komfort ombord

Resor till låga priser

Att resa behagligt, tryggt och pålitligt behöver inte vara dyrt. På nettbuss.se hittar du alltid våra billigaste biljetter. Vill du resa med buss till riktigt lågt pris passar Nettbuss express perfekt. Bussarna är gjorda för långfärdsresor och har Wifi, eluttag, toalett och AC. 

Mer om våra låga priser

Hållbart att resa med buss

Att resa med buss är snällt mot miljön. Resor med Nettbuss Bus4You är märkta med Naturskyddsföreningens Bra miljöval och alla resor med Nettbuss är miljöcertifierade. Tack för att du reser tillsammans med andra och på så sätt bidrar till ett mer hållbart samhälle!

Mer om vårt hållbara arbete

Trafiksäkerhet är A och O

För oss är trafiksäkerhet den viktigaste kvalitetsaspekten. Nettbuss Travel innehar ett certifierat ledningssystem för trafiksäkerhet (ISO 39001:2012) som årligen genom revision kontrolleras av extern revisor från ett ackrediterat certifieringsorgan.

Mer om trafiksäkerhet

Aktuellt

Res billigt med Nettbuss Bus4You och Nettbuss express. Just nu finns mängder av resor för under 100:-. Alltid billigast på nettbuss.se

Vi har nu lagt ut resor fram till den 22 december 2019 till försäljning. Varför inte boka en härlig sommarresa med Nettbuss Bus4You eller Nettbuss express redan nu?

Fler avgångar direkt till Arlanda flygplats från Årjäng, Karlstad, Kristinehamn, Karlskoga och Örebro med Nettbuss Bus4You - utan byte, behagligt och pålitligt!

Populära relationer