Nettbuss och NSB är Vy. Läs mer på vy.se

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Aktuellt

Vinterns bästa resmål enligt oss

Om du längtar till våren och inte vet hur du ska fördriva den tid som finns kvar av vintern har vi lösningen! Vi kör till många städer och orter men rekommenderar varmt att resa till Oslo, Köpenhamn, Göteborg, Helsingborg och Stockholm vilka alla är värda ett besök under vintertid. Vi erbjuder billiga resor med högsta komfort och vi stannar mitt i stan i dessa städer. 

Läs mer >>

vinter_köpenhamn.jpg

20% rabatt på tur- och returresan

Just nu erbjuder vi dig 20% rabatt på biljettköpet när du köper en tur- och returresa med Vy Bus4You och Vy express (fd. Nettbuss Bus4You och Nettbuss express).

Klicka här för att komma till kampanjen >>

vinter_oslo_740.jpg

Vi kör för att fler än 1000 barn som lever i fattigdom ska få en bättre jul!

Uppdatering 24/12-19

Vi nådde målet!

Det känns så fint att kunna berätta att 1049 barn får en julklapp att öppna och mat på bordet idag! Vi har skänkt hela 314.700 kronor till hjälporganisationen Giving People som arbetar för att hjälpa människor i Sverige som lever i fattigdom. Det känns oerhört skönt att veta att vi bidragit till att så många familjer faktiskt kan ge sina barn en julklapp och att de får äta sig mätta på julafton. Tack till alla er som valt att resa med Vy Bus4You och som på andra sätt engagerat er i insamlingen. Tillsammans nådde vi målet - att ge fler än 1000 barn en fin jul.

En riktigt god jul önskar vi er!

Vi kör för att fler än 1000 barn som lever i fattigdom ska få en bättre jul!

Över en kvarts miljon människor i Sverige lever i fattigdom. Julen närmar sig och det finns många föräldrar som känner en stor oro för att inte kunna ge sina barn en fin jul. 

Vi på Vy Bus4You samarbetar med hjälporganisationen Giving People. Giving People fokuserar på barn i Sverige som lever i fattigdom och ansökningar från desperatata mammor och pappor väller in. Vi vill göra skillnad och vårt mål är att ge fler än 1000 barn en julklapp och mat på bordet på julafton! 

Vårt mål är att skänka 300.000 till Giving People så att de kan hjälpa barnen och familjerna att få en bättre jul!

Läs mer >> 

740pxl_giving people.jpg

Vy Travel förvärvar Flygbussarna

Vi inom Vy Travel känner oss otroligt stolta över att kunna berätta att vi köpt Flygbussarna. Flygbussarna har en lång och framgångsrik historia bakom sig och är idag det ledande bolaget vad gäller kollektiva transporter till och från flygplatser i Sverige. Det känns otroligt inspirerande att vi fått denna möjlighet att förvärva ett av Sveriges finaste varumärken och Flygbussarna blir ett perfekt komplement till vår trafik med Vy Bus4You och Vy express. 

Klicka här för att läsa mer om förvärvet av Flygbussarna

Köp nu, betala i slutet av januari

Vi vill påminna er om att Klarna har en julkampanj. Kampanjen erbjuder dig som gäst att köpa biljett före jul men du behöver inte betala för den förrän i slutet av januari. Du får denna betalningsfrist automatiskt i samband med köpet när du väljer att betala med Klarna och kampanjen kommer att vara aktiv fram till den 31 december.

Varmt välkommen att resa med oss!

Villkor

Vi kör för att 300 barn ska få vara torra och varma om fötterna i vinter!

Många barn och dess familjer lever i fattigdom i Sverige. Det medför att familjerna inte har råd att köpa vinterkläder till sina barn. Här vill vi göra skillnad! Mellan den 4 november och den 20 november kör vi för att minst 300 barn i Sverige ska ha möjligheten att kunna köpa vinterskor och få vara torra och varma om fötterna när det är kallt ute.

Uppdatering: Vi nådde målet! Tillsammans med er lyckades vi nå det fantastiska resultatet 93.900 kronor vilket innebär att 313 barn nu får vara torra och varm om fötterna i vinter. Pengarna skänker vi till Giving People och dessa går oavkortat till de behövande barnen och är öronmärkta till vinterskor.  

Läs mer >>

vinterskorapsis.jpg

Vi tipsar om julmarknader

Julen närmar sig med stormsteg och är för många en högtid att längta efter – med stämningsfull belysning, pynt och glädje. Särskilt alla mysiga julmarknader som årligen lockar de som vill bygga upp sina julkänslor och förväntningar inför ett nytt år. Vi listar vi de mest populära julmarknaderna inom vårt linjenät som absolut är värda minst ett besök.

Läs mer >>

julmarknad_740.png

Kvällen den 20 oktober blev det en väldigt speciell kväll för oss! Några av våra medarbetare var på Ronald McDonalds barnsjukhus i Göteborg och lagade middag till barnen och deras föräldrar som under sjukdomstiden bor där. Efter middagen visade vi ”Husdjurens hemliga liv” ombord på en Vy Bus4You-buss och de barn som ville fick också testa att ”köra buss”.

Läs mer >>

husmiddag_medarbetare_740.jpg

 

Vy Bus4You går i kampen mot bröstcancer

Uppdatering: Vi samlade tillsammans med er in 21.800 kronor som vi nu skänkt till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Vi på Vy Bus4You har till förmån för årets Rosa Bandet-kampanj skänkt 20 000 kronor till Cancerfonden och valt att uppmuntra våra medarbetare att röra på sig, inte bara för de cancerdrabbade utan även för den egna hälsans skull.

Vill du också bidra tiil insamlingen? Du kan skänka en valfri summa till vår insamling som vi gör under oktober till förmån för Cancerfonden. Alla bidrag är betydelsefulla och tillsammans kan vi göra skillnad!

Länk till Vy Bus4Yous insamling >>

rosabandet2019_740.jpg

Sveriges nöjdaste kunder - igen!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har Nettbuss Bus4You Sveriges mest nöjda kunder inom persontransport för nionde året i rad och Nettbuss express hamnar på en andraplats för andra året i rad. Det framgår när SKI presenterar sin årliga mätning av kundnöjdhet inom persontransport idag. Studien bygger på 2200 intervjuer och genomfördes under april månad.

Läs mer>>

Vi blir Vy

Nettbuss och NSB samlas under ett nytt, gemensamt namn; Vy. Nettbuss Bus4You blir Vy Bus4You. Vi kommer under det nya produktnamnet att fortsätta köra våra underbara premiumbussar med samma målsättning som tidigare; att ha Sveriges nöjdaste kunder!

Vår trafik som körs av våra samarbetspartners kommer samlas under produktnamnet Vy express. Enkel, säker och smidig expressbusstrafik till riktigt låga priser!

Läs mer >>

Ny app!

Nu kan du ladda ner Nettbuss nya app för snabba och smidiga biljettköp, trafikinformation och annat som kan vara bra att veta när du skall resa med Nettbuss Bus4You och Nettbuss express. 

 

Läs mer>>

App_Intranett_747x511_SE.jpg

Fler resor mot Oslo

Vi fortsätter vår satsing med Nettbuss Bus4You på sträckan Västerås - Örebro - Karlstad och Oslo. Från 15 april stärks linjerna med två splitter nya, lyxiga bussar och reseutbudet utökas med tre till fyra resor till och från Oslo dagligen. De nya bussarna och de utökade turerna kommer samtidigt som det pågår ett järnvägsarbete på samma sträcka, vilket innebär att tågen kommer köra med reducerat antal turer.

Res med Nettbuss Bus4You för under 100 kronor

Att resa med buss är billigt, och vi gör allt för att du ska kunna ha råd att resa och unna dig massa härliga saker när du väl är frammme på din slutdestination! Just nu har vi massor av resor för under hundralappen och de billigaste biljetterna hittar du alltid på nettbuss.se. 

Se vart du kan resa för under 100-lappen! >>

Följ Nettbuss Bus4You på sociala medier

Häng gärna med oss på Facebook, Instagram och Linkedin. Vi pratar mer än gärna med dig om Nettbuss Bus4You-bussar, expressbusstrafik, favoritresemål, vårt hållbara arbete och annat som kan vara intressant för dig som reser med oss. Vi hoppas att ni tycker lika mycket om att vara med oss som vi tycker om att vara mer er!

Facebook >>     Instagram>>     Linked in>>

Fler direktavgångar till Arlanda

Nu kör vi fler avgångar direkt till Arlanda flygplats från Årjäng, Karlstad B, Karlstad C, Kristinehamn, Karlskoga och Örebro med Nettbuss Bus4You. När du reser med Nettbuss Bus4You sitter du i en skön fåtölj med extra stort benutrymme. Det finns gratis WiFi och eluttag vid varje säte. Du är dessutom snäll mot både plånboken och miljön. Kort och gott en lyxig, bra och pålitlig transfer till din flygresa!

Läs mer om att resa till Arlanda flygplats >>