Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Aktuellt

Resa i vår?

Planerar du att resa med Nettbuss Bus4You och Nettbuss express senare i vinter eller under våren? Samtliga biljetter till och med den 14 april 2019 ligger ute till försäljning. Välkommen att boka din nästa resa med oss!

 

Tillsammans på sportlovet

Sportlovet är mysigt och en perfekt tid för att resa! Res tillsammans med någon du tycker om eller hälsa på någon du inte sett på ett tag. Vi kan ta dig till en rad olika städer och orter runt om i Sverige, Norge och Danmark. Flera gånger dagligen trafikerar vi Köpenhamn, Oslo, Stockholm, Karlstad, Västerås, Örebro, Helsingborg, Malmö och Göteborg. Underbara städer där du, tillsammans med din eller dina favoriter kan göra det som ni tycker mest om. Bara att välja ut den pärla som passar både de stora och de små! 

Res med Nettbuss Bus4You för under 100 kronor

Att resa med buss är billigt, och vi gör allt för att du ska kunna ha råd att resa och unna dig massa härliga saker när du väl är frammme på din slutdestination! Just nu har vi massor av resor för under hundralappen och de billigaste biljetterna hittar du alltid på nettbuss.se. 

Se vart du kan resa för under 100-lappen! >>

Följ Nettbuss Bus4You på sociala medier

Häng gärna med oss på Facebook, Instagram och Linkedin. Vi pratar mer än gärna med dig om Nettbuss Bus4You-bussar, expressbusstrafik, favoritresemål, vårt hållbara arbete och annat som kan vara intressant för dig som reser med oss. Vi hoppas att ni tycker lika mycket om att vara med oss som vi tycker om att vara mer er!

Facebook >>     Instagram>>     Linked in>>

Fler direktavgångar till Arlanda

Nu kör vi fler avgångar direkt till Arlanda flygplats från Årjäng, Karlstad B, Karlstad C, Kristinehamn, Karlskoga och Örebro med Nettbuss Bus4You. När du reser med Nettbuss Bus4You sitter du i en skön fåtölj med extra stort benutrymme. Det finns gratis WiFi och eluttag vid varje säte. Du är dessutom snäll mot både plånboken och miljön. Kort och gott en lyxig, bra och pålitlig transfer till din flygresa!

Läs mer om att resa till Arlanda flygplats >>

Tryggare för våra barn och ungdomar

Nettbuss Bus4You har inlett ett samarbete med Aktiv skola. Aktiv skola är en stiftelse som arbetar för barns välmående, främst i skolan. Aktiv skola har huvudfokus på miljö, hälsa och psykisk ohälsa samt arbetar mot droger, mobbing och grooming (nätpedofiler). Som en del i Nettbuss Bus4Yous arbete med social hållbarhet har vi valt att stödja Aktiv skola, med fokus på grooming.

Mer om vårt arbete med Aktiv skola >>