Nettbuss och NSB är Vy. Läs mer på vy.se

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Aktuellt

Tillsammans på höstlovet

Höstlovet är mysigt och en perfekt tid för att resa! Res tillsammans med någon du tycker om eller hälsa på någon du inte sett på ett tag. Vi kan ta dig till en rad olika städer och orter runt om i Sverige, Norge och Danmark. Flera gånger dagligen trafikerar vi Köpenhamn, Oslo, Stockholm, Karlstad, Västerås, Örebro, Helsingborg, Malmö och Göteborg. Underbara städer där du, tillsammans med din eller dina favoriter kan göra det som ni tycker mest om. Bara att välja ut den pärla som passar både de stora och de små! 

Läs mer om våra höstlovsresor här >>

 

Höstresor under hundralappen!

Vi välkomnar hösten och den mysigaste årstiden med öppna armar. Varför inte ta vara på denna sköna tid och unna dig en resa tillsammans med någon du tycker om eller till någon du inte sett på länge? 

Läs mer >>

höstresa 740.jpg

Ny miljonsatsning på Göteborg - Oslo

För två år sedan investerade Vy Travel 30 miljoner kronor på linjen mellan Göteborg och Oslo då de fördubblade antalet avgångar mellan städerna. Nu investerar de ytterligare 10 miljoner på samma sträcka. Vilket innebär 10 nyanställningar och fler turer med komfortalternativet Vy Bus4You. Totalt sett kommer det gå mellan 20–40 turer varje dag mellan Göteborg och Oslo med start den 19 augusti. Det innebär 30 procent fler turer i veckan. Läs mer >>

Sveriges nöjdaste kunder - igen!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har Nettbuss Bus4You Sveriges mest nöjda kunder inom persontransport för nionde året i rad och Nettbuss express hamnar på en andraplats för andra året i rad. Det framgår när SKI presenterar sin årliga mätning av kundnöjdhet inom persontransport idag. Studien bygger på 2200 intervjuer och genomfördes under april månad.

Läs mer>>

Vi blir Vy

Nettbuss och NSB samlas under ett nytt, gemensamt namn; Vy. Nettbuss Bus4You blir Vy Bus4You. Vi kommer under det nya produktnamnet att fortsätta köra våra underbara premiumbussar med samma målsättning som tidigare; att ha Sveriges nöjdaste kunder!

Vår trafik som körs av våra samarbetspartners kommer samlas under produktnamnet Vy express. Enkel, säker och smidig expressbusstrafik till riktigt låga priser!

Läs mer >>

Ny app!

Nu kan du ladda ner Nettbuss nya app för snabba och smidiga biljettköp, trafikinformation och annat som kan vara bra att veta när du skall resa med Nettbuss Bus4You och Nettbuss express. 

 

Läs mer>>

App_Intranett_747x511_SE.jpg

Fler resor mot Oslo

Vi fortsätter vår satsing med Nettbuss Bus4You på sträckan Västerås - Örebro - Karlstad och Oslo. Från 15 april stärks linjerna med två splitter nya, lyxiga bussar och reseutbudet utökas med tre till fyra resor till och från Oslo dagligen. De nya bussarna och de utökade turerna kommer samtidigt som det pågår ett järnvägsarbete på samma sträcka, vilket innebär att tågen kommer köra med reducerat antal turer.

Vi stödjer Cancerfonden

Varje år får fler än 60 000 personer i Sverige ta emot ett besked som förändrar livet för både den drabbade och för familj, vänner och kollegor. Alla drabbas av cancer, på ett eller annat sätt. Men tack vare livsviktiga stöd från företag och privatpersoner kan Cancerfonden fortsätta finansiera Sveriges främsta cancerforskning - forskning som bidrar till att fler överlever cancer. 

Vi på Nettbuss Bus4You har valt att bli Cancerfondens företagsvän, för vi vill vara med att rädda liv!

Vill du veta mer om vårt hållbara arbete? I Hållbarhetsrapport 2018 - Nettbuss Sverige AB - berättar vi om hur vi i den svenska koncernen jobbar med hållbarhetsfrågor och hur vi kopplar vår verksamhet till de globala målen. Klicka på länken nedan för att öppna hållbarhetsrapporten. 

Hållbarhetsrapport 2018 Nettbuss Sverige AB.pdf

Res med Nettbuss Bus4You för under 100 kronor

Att resa med buss är billigt, och vi gör allt för att du ska kunna ha råd att resa och unna dig massa härliga saker när du väl är frammme på din slutdestination! Just nu har vi massor av resor för under hundralappen och de billigaste biljetterna hittar du alltid på nettbuss.se. 

Se vart du kan resa för under 100-lappen! >>

Följ Nettbuss Bus4You på sociala medier

Häng gärna med oss på Facebook, Instagram och Linkedin. Vi pratar mer än gärna med dig om Nettbuss Bus4You-bussar, expressbusstrafik, favoritresemål, vårt hållbara arbete och annat som kan vara intressant för dig som reser med oss. Vi hoppas att ni tycker lika mycket om att vara med oss som vi tycker om att vara mer er!

Facebook >>     Instagram>>     Linked in>>

Fler direktavgångar till Arlanda

Nu kör vi fler avgångar direkt till Arlanda flygplats från Årjäng, Karlstad B, Karlstad C, Kristinehamn, Karlskoga och Örebro med Nettbuss Bus4You. När du reser med Nettbuss Bus4You sitter du i en skön fåtölj med extra stort benutrymme. Det finns gratis WiFi och eluttag vid varje säte. Du är dessutom snäll mot både plånboken och miljön. Kort och gott en lyxig, bra och pålitlig transfer till din flygresa!

Läs mer om att resa till Arlanda flygplats >>

Tryggare för våra barn och ungdomar

Nettbuss Bus4You har inlett ett samarbete med Aktiv skola. Aktiv skola är en stiftelse som arbetar för barns välmående, främst i skolan. Aktiv skola har huvudfokus på miljö, hälsa och psykisk ohälsa samt arbetar mot droger, mobbing och grooming (nätpedofiler). Som en del i Nettbuss Bus4Yous arbete med social hållbarhet har vi valt att stödja Aktiv skola, med fokus på grooming.

Mer om vårt arbete med Aktiv skola >>