Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Aktuellt

Resa över jul & nyår?

Vi har nu lagt ut resor fram till den 6 januari 2019 till försäljning. Vår rekommendation är att boka resor vid jul och nyår i god tid. Det är en tid då många reser med både Nettbuss Bus4You och Nettbuss express och vi vill naturligtvis även att du reser med oss!

Res med Nettbuss Bus4You för under 100 kronor

Att resa med buss är billigt, och vi gör allt för att du ska kunna ha råd att resa och unna dig massa härliga saker när du väl är frammme på din slutdestination! Just nu har vi massor av resor för under hundralappen och de billigaste biljetterna hittar du alltid på nettbuss.se. 

Se vart du kan resa för under 100-lappen! >>

Följ Nettbuss Bus4You på sociala medier

Häng gärna med oss på Facebook, Instagram och Linkedin. Vi pratar mer än gärna med dig om Nettbuss Bus4You-bussar, expressbusstrafik, favoritresemål, vårt hållbara arbete och annat som kan vara intressant för dig som reser med oss. Vi hoppas att ni tycker lika mycket om att vara med oss som vi tycker om att vara mer er!

Facebook >>     Instagram>>     Linked in>>

Fler direktavgångar till Arlanda

Nu kör vi fler avgångar direkt till Arlanda flygplats från Årjäng, Karlstad B, Karlstad C, Kristinehamn, Karlskoga och Örebro med Nettbuss Bus4You. När du reser med Nettbuss Bus4You sitter du i en skön fåtölj med extra stort benutrymme. Det finns gratis WiFi och eluttag vid varje säte. Du är dessutom snäll mot både plånboken och miljön. Kort och gott en lyxig, bra och pålitlig transfer till din flygresa!

Läs mer om att resa till Arlanda flygplats >>

Tryggare för våra barn och ungdomar

Nettbuss Bus4You har inlett ett samarbete med Aktiv skola. Aktiv skola är en stiftelse som arbetar för barns välmående, främst i skolan. Aktiv skola har huvudfokus på miljö, hälsa och psykisk ohälsa samt arbetar mot droger, mobbing och grooming (nätpedofiler). Som en del i Nettbuss Bus4Yous arbete med social hållbarhet har vi valt att stödja Aktiv skola, med fokus på grooming.

Mer om vårt arbete med Aktiv skola >>

Nya hållplatser hösten 2018

Nettbuss Bus4You trafikerar Årjäng. Från Årjäng kan du resa till Arlanda flygplats samt mellanliggande orter såsom Karlstad, Kristinehamn, Karlskoga, Örebro, Arboga och Västerås. Under vissa dagar i veckan kan du resa från Årjäng till Oslo. Du reser komfortabelt utan att byta buss under resan. 

Från och med den 5 november trafikerar Nettbuss Bus4You Arboga. Till och från Arboga kan du resa till Arlanda flygplats, Västerås, Örebro, Karlskoga, Kristinehamn och Karlstad. Du reser komfortabelt och enkelt utan att byta buss under resan. Under vissa dagar i veckan kan du resa från Arboga till Oslo

 

Nettbuss express trafikerar linjen Vadstena - Stockholm via Motala, Linköping och Nyköping. 

Samtliga resor bokas på nettbuss.se eller via 0771-151515. 

Växjö-Stockholm via Vetlanda, Eksjö och Tranås
Den 23 augusti utökar vi vårt linjenät med en ny linje mellan Växjö och Stockholm via Vetlanda, Eksjö och Tranås. Linjen kommer att trafikeras av Nettbuss express. Linjen kommer att gå mellan Växjö och Stockholm med ett effektivt byte i Linköping. I Linköping kopplas linjenätet samman med vårt övriga linjenät. Det innebär att det kommer bli möjligt att resa till Jönköping samt till Stockholm, Norrköping och Mjölby från Växjö.
Sträckan Växjö och Stockholm kommer initialt att trafikeras torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar.