Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

40% rabatt på returresan (700-linjen)

Vi erbjuder dig som reser tur- och retur mellan Ludvika, Smedjebacken, Söderbärke och Fagersta till Stockholm 40% rabatt på returresan när du reser med Nettbuss Bus4You. Erbjudandet gäller för resor på måndagar-torsdagar och lördagar från och med den 24 april till och med den 23 juni 2019 från Ludvika, Smedjebacken, Söderbärke och Fagersta till Stockholm och omvänt. 

Biljetterna bokas på nettbuss.se, via vår app, hos någon av våra återförsäljare eller via vår telefonbokning på nummer +46771-151515. 

Om rabatten
Rabatten dras per automatik i samband med bokningen. Observera att rabatten är avdragen när priset för returresan visas och syns dessvärre inte i varukorgen eller på biljetten. Ut- och hemresan måste bokas vid samma tillfälle för att rabatten ska erbjudas. Erbjudandet gäller mellan den 24 april och den 23 juni 2019. Returresan måste genomföras senast den 23 juni 2019. Kampanjen går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. 

Välkommen att resa med oss!

Underbara Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad och Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. I innerstaden bor ca 1,4 miljoner invånare och i Stor-Stockholm bor över 2,1 miljoner människor. Staden är byggd på 14 öar som binds samman av 53 broar. Stockholm har en av världens mest örika, sammanhängande skärgård med över 30.000 öar. Norrmalm, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen eller Gamla Stan är några av Stockholms områden som trots att de ligger så nära varandra är ganska olika varandra. Vilket blir ditt favoritområde?  

Stockholm är en otroligt vacker stad med härliga parker, promenadstråk, utsiktspunkter, byggnader och arkitektur. Tröttnar du på citypulsen kan du ta en av skärgårdsbåtarna och njuta av livet på Mälaren. Eller varför inte göra som många Stockholmare gör – ta en promenad runt Djurgården med efterföljande kaffe på Blå Porten.  

Shopping
I Stockholm hittar man förmodligen Nordens bästa och mesta shopping. I gallerier, på större shoppinggator och i mysiga kvarter trängs större kedjor med mindre butiker och erbjuder ett gigantiskt utbud av skor, kläder, smycken, konst, böcker, väskor, smink – you name it!

Kultur & nöje
För den kulturintresserade finns något för alla. Här finns en uppsjö av museer, utställningar, teatrar, konserter och spännande stadsvandringar. Gillar du slott och slottsmiljöer har du kommit rätt och det går smidigt att ta sig till dessa. Vi vill slå ett slag för Fotografiska och Moderna museet som ofta har väldigt vackra och intressanta utställningar och miljön på dessa ställen är otroligt njutbar.
Arenorna Ericson Globe, Tele2 och Friends har ett brett utbud av konserter och idrottsevenmang i världsklass.

För barnen
För de allra minsta är kanske Skansen, Gröna lund och Junibacken ett måste att besöka. Någon av Stockholms alla parker, lekplatser, det Tekniska museet eller ett av glasskaféerna är säkert också något som uppskattas mycket.

Källa: visitstockholm.com

Vill du veta mer om vad som händer i Stockholm? Klicka här för att komma till Stockholms officiella turistguide.