Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Sommarpärlor

Res till sommarens bästa städer med Nettbuss Bus4You eller Nettbuss express. Varje dag, flera gånger dagligen trafikerar vi Köpenhamn, Oslo, Göteborg, Jönköping, Norrköping, Helsingborg...för att bara nämna några! 

Nedan har vi listat våra absoluta favoritresemål för i sommar. Resan bokas enkelt, smidigt till lägsta pris på nettbuss.se men det går även bra att ringa oss på 0771-151515 för information och biljettbokning.

Stockholm - Res till Sveriges Central Park i sommar

Djurgården är Stockholms motsvarighet till Central park i New York. Trots att några av stadens största attraktioner ligger här (Skansen, Gröna Lund, Vasamuseet), så är detta en favoritutflykt för de som vill slippa stadspulsen en stund. Ängar, skogar, stigar och kanaler fyller ut större delen av ön och miljön är jätteskön.

Är du en dancing queen bör du ta tillfället i akt att se ABBA-museet bara några minuters promenad därifrån. Gillar du däremot storstadslivet så är ett besök på Stureplan givet. 

Res med Nettbuss Bus4You eller Nettbuss express till Stockholm. Tryggt, bekvämt och prisvärt. 

Prisexempel: 

Göteborg - Stockholm från 149 sek

Jönköping - Stockholm från 99 sek

Linköping - Stockholm från 99 sek

Norrköping - Ta chansen att se Peking under sommarens semester

Har man inte varit i Östergötlands stolthet, även kallad Peking är det i sommar man ska ta chansen. Varför inte besöka Parkfestivalen Hugo i Juli, ta en nostalgitripp till 50-talet på stadens unika Broadway Konditori eller kanske en båttur med bråvikslinjen till kolmården för en värld fylld av upplevelser för alla åldrar. I Norrköping finns det något för alla och ett måste är givetvis att få sig en ny Vy i arbetets museum nya restaurang som lockar med mellanrätter och annat gott. 

Res med Nettbuss Bus4You eller Nettbuss express till Norrköping. Tryggt, bekvämt och prisvärt. 

Prisexempel: 

Jönköping - Norrköping från 89 sek

Stockholm - Norrköping från 89 sek

Göteborg - Norrköping från 129 sek

Göteborg - Spendera juli månad i staden som alltid är vaken under sommaren

Vill du ha fart och fläkt är Göteborg staden du ska hänga i denna sommar. Se på Gothia cup eller kanske en tur på Liseberg med Helix och kaninerna som häng. Promenad i trädgårdsföreningen är inte helt fel, kanske en picknick i solen när benen inte orkar mer. Längst upp på avenyn finner ni Bar Himmel, där kan man avnjuta en och annan glasspinne. 

Res med Nettbuss Bus4You eller Nettbuss express till Göteborg. Tryggt, bekvämt och prisvärt. 

Prisexempel: 

Linköping - Göteborg från 89 sek

Malmö - Göteborg från 89 sek

Jönköping - Göteborg från 69 sek

Oslo - Göteborg från 99 sek

Oslo - Trampa dig runt under sommaren i den norska huvudstaden

Vill du uppleva landsbygden i storstaden? Hyr en cykel, packa ner kameran och ge dig ut i den friska luften. Oslos hamnpromenad binder samman Oslos östra och västra delar och är perfekt för den som vill se sig runt i lugnt tempo. Längs den nio kilometer långa sträckan finns flera kända byggnader, från museer och historiska hus till moderna sevärdheter. Till exempel trampar du förbi operahuset, Astrup Fearnley-museet och området Bjørvika Barcode, som består av tolv smala höghus av olika höjd och bredd.

Var beredd på att du kommer att bli hungrig. Som tur är ligger några av Oslos mest spännande restauranger längs strandpromenaden, med kulinariska upplevelser som passar varje budget.

Res med Nettbuss Bus4You eller Nettbuss express till Oslo. Tryggt, bekvämt och prisvärt. 

Prisexempel: 

Göteborg - Oslo från 99 sek

Karlstad - Oslo från 99 sek

Helsingborg - Oslo från 119 sek

Köpenhamn - Oslo från 139 sek

Köpenhamn - Upplev hela Skandinaviens huvudstad

Strosa runt i Nyhavn med något gott i handen eller varför inte ta sig en promenad längs Strøget som utan tvekan något av det bästa man kan göra i Köpenhamn. Förutom shopping kan man se gatuartister uppträda, äta mat eller dricka något gott på restaurangerna som ligger utspridda längs gågatan.

Älskar du mat hittar du olika former av matmarknader i Torvehallerne. Ett måste för alla matälskare! Köpenhamn erbjuder något att göra för alla, oavsett ålder, intresse och budget och vi tar dig dit miljövänligt, smidigt och med ett leende på läpparna. 

Prisexempel: 

Göteborg - Köpenhamn från 109 sek

Helsingborg - Köpenhamn från 99 sek

Oslo - Köpenhamn från 139 sek

Helsingborg - Avnjut sommaren bland stadens pärlor

Har man inte sett Kärnan i Helsingborg är det rätt tid att göra det nu. Kombinera mixen av gammalt och nytt, högst upp finns en fantastisk utsikt över Skånes vackra natur. Vill du vara en av 10-tusentals som årligen besöker Sofiero trädgården är det också helt okej. Utforska de spännande ravinerna, utställning i slotten eller kanske bara busa i skogen och bara vara är faktiskt också att sysselsätta sig. 

Ibland är det härligt att bara strosa runt. Då är norra hamnen där man ska sätta en och annan fot. Mysigt att fika och massa fina båtar. Njuta av havsluften med en kaffe och kanske en bit tårta.

Res med Nettbuss Bus4You eller Nettbuss express till Helsingborg. Tryggt, bekvämt och prisvärt. 

Prisexempel: 

Göteborg - Helsingborg från 99 sek

Moss - Helsingborg från 149 sek

Tanum - Helsingborg från 249 sek

Karlstad - Besök staden med den glada solen

Varför inte ta tillfället i akt och besöka Värmlands största stad i sommar?

Kanske ta en tur med med Conrad Höök-tåget i Mariebergsskogen och lära sig något nytt, eller bara njuta av en spadag på Sundstabadet. Ung som gammal, busig eller lugn, denna stad kan även erbjuda en hel del gung. Evenemang såsom Madicken, Sommarfestivaler eller kanske se Bob Hund och söker du riktigt avkoppling kan njuta av Vänern en stund. 

Res med Nettbuss Bus4You eller Nettbuss express till Karlstad. Tryggt, bekvämt och prisvärt. 

Prisexempel: 

Örebro - Karlstad från 89 sek

Oslo - Karlstad från 99 sek

Västerås - Karlstad från 159 sek

Jönköping - Besök stadens egna Toscana 

Strosa bland längder av äppleodlingar, fika i vacker miljö eller köp med dig lokalproducerade råvaror. Äppledalen är en fantastisk plats att ta en dagstur till under sommaren. Här finner du bland annat Rudenstams Gårdsbutik & Cafe som erbjuder lokala muster, cider, grönsaker och annat gott. Ett annat måste är stadsparken som är stadens stolthet. Här kan se se fotboll, gå på friluftsmuseum eller varför inte leka av dig på stadens största lekplats. 

Res med Nettbuss Bus4You eller Nettbuss express till Jönköping. Tryggt, bekvämt och prisvärt. 

Prisexempel: 

Göteborg - Jönköping från 69 sek

Borås - Jönköping från 69 sek

Norrköping - Jönköping från 89 sek

Stockholm - Jönköping från 99 sek

Ska du till varmare breddgrader? Res med buss till flygplatsen.

Inte sugen på en svensk sommar? Ingen fara. Vi tar dig till flygplatsen på ett smidigt och bekvämt sätt. Nettbuss Bus4You och Nettbuss express kör flera gånger dagligen till Arlanda flygplats, Landvetter flygplats och Köpenhamns flygplats Kastrup. Borta bra men hemma bäst, vi ser även till att du som vår gäst får resa tillbaka hem där du trivs som bäst på ett trygg, skönt och miljövänligt sätt.  

Prisexempel till Arlanda flygplats:

Örebro - Arlanda flygplats från 189 sek

Karlstad - Arlanda flygplats från 229 sek

Västerås - Arlanda flygplats från 159 sek


Prisexempel till Köpenhamns flygplats:
 

Malmö - Kastrup flygplats från 79 sek

Helsingborg - Kastrup flygplats från 99 sek

Göteborg - Kastrup flygplats från 109 sek

Prisexempel till Landvetter flygplats: 

Jönköping - Landvetter flygplats från 79 sek

Linköping - Landvetter flygplats från 129 sek

Borås - Landvetter flygplats från 59 sek