Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Tillsammans på sportlovet

Sportlovet är mysigt och en perfekt tid för att resa! Res tillsammans med någon du tycker om eller hälsa på någon du inte sett på ett tag. Vi kan ta dig till en rad olika städer och orter runt om i Sverige, Norge och Danmark. Flera gånger dagligen trafikerar vi Köpenhamn, Oslo, Stockholm, Karlstad, Västerås, Örebro, Helsingborg, Malmö och Göteborg. Underbara städer där du, tillsammans med din eller dina favoriter kan göra det som ni tycker mest om. Bara att välja ut den pärla som passar både de stora och de små! 

Du vet väl att alla under 26 år får 20% rabatt på våra resor? Rabatten gäller på alla avgångar till alla destinationer. Välj kategori barn eller ungdom i bokningsflödet och resan blir automatiskt billigare*. Varmt välkommen att resa med Nettbuss Bus4You och Nettbuss express!

Bekvämt och hållbart till ett lågt pris - Det ger oss Sveriges nöjdaste kunder! 
Med Nettbuss Bus4You reser du alltid bekvämt. Ombord finns stora, sköna fåtöljer och det finns gott om utrymme för benen. Du kan välja att sitta för dig själv eller tillsammans med ditt favoritsällskap. Gratis WiFi och eluttag finns vid alla platser. Att resa med buss är hållbart och alla resor med Nettbuss Bus4You är märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Vi sätter säkerheten främst och Nettbuss är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012. Nettbuss Bus4You har Sveriges nöjdaste kunder enligt mätningar gjorda av SKI, Svenskt kvalitetsindex. För åttonde året i rad har Nettbuss Bus4You fått högst betyg i persontransportbranschen, vilket inkluderar tåg-, flyg- och bussbolag. Att resa med buss är snällt mot plånboken och våra billigaste biljetter hittar du alltid på nettbuss.se. Du kan även köpa biljetter hos någon av våra återförsäljare eller via 0771-151515.

Boka i tid
Eftersom det är många som reser under sportlovet rekommenderar vi er att boka er biljett redan idag. Det är dessutom billigare när ni köper er bussbiljett i god tid innan resan. Om ni känner er osäkra på när ni vill resa kan ni köpa till ett avbokningsskydd. För dig som är Premiummedlem erbjuder vi alltid 50% rabatt på avbokningsskyddet**. Du som vill bli Premiummedlem kan bli det kostnadsfritt genom att klicka här. Resor fram till den 14 april 2019 finns nu till försäljning. 

*Rabatten för våra barn- och ungdomsbiljetter är baserat på priset för våra vuxenbiljetter. 

**Avbokningsskyddet kostar dock lägst 29 kronor.