Nettbuss och NSB blir Vy. Läs mer på vy.se

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Vi blir Vy

NSB, Nettbuss och Tågkompaniet samlas under ett nytt, gemensamt namn; Vy.

Nettbuss Bus4You blir Vy Bus4You. Vi kommer under det nya produktnamnet att fortsätta köra våra underbara premiumbussar med samma målsättning som tidigare; att ha Sveriges nöjdaste kunder! 

Vår trafik som körs av våra samarbetspartners samlas under produktnamnet Vy express. Enkel, säker och smidig expressbusstrafik till riktigt låga priser! 

Nettbuss och NSB ska samlas under ett gemensamt varumärke. Vi ska samla våra erfarenheter, vår kunskap, våra resurser och tillgångar för att i framtiden bli bättre, starkare och smartare.   

NSB har kört tåg sedan 1883 och Nettbuss historia har sin begynnelse från år 1925. Koncernmoderbolaget NSB är stort och har under sitt paraply Nettbuss express, Nettbuss Bus4You, CargoNet, Nettbuss Stadsbussarna, Tågkompaniet, bybilar i Norge med mera. Varje dag kör vi tillsammans tusentals tåg och bussar i Sverige och Norge samt i delar av Danmark. 

Vår gemensamma, huvudsakliga uppgift är att vi ska se till att hundratusentals människor kan resa så miljövänligt och så smart som möjligt. Det ska gälla för resan till och från jobbet eller skolan, resan hem från utlandssemestern, resan till de nära och kära och för resan som görs för att uppleva någon av Sveriges eller Norges allra vackraste platser. Och vi ska bidra med att så få som möjligt väljer att resa i egen bil – för att resa tillsammans är ett bättre alternativ – för trafiken och för miljön.  

Tillsammans ska vi skapa lösningar för våra kunder och för vårt samhälle. Vi ska hitta lösningar som gör det enkelt att resa kollektivt med där vi erbjuder lösningar som fungerar för tåg, för buss, för el-bilar som många kan dela, för cyklar – eller för det som vi ännu inte tänkt på.  

Nettbuss och NSB får nu ett nytt, namn som förenar oss under ett gemensamt varumärke. Ett namn och varumärke som ska andas våra framtidsvyer och våra visioner. Tillsammans ska vi bygga detta till något starkt och bra. Vi ska ta tillvara på våra erfarenheter och vi ska tänka nytt. Vi ska tänka smart. Vi ska tänka framtid. Vi ska ha vyer. Vi blir Vy.  

Vill du veta mer om Vy, Vy Bus4You och Vy express, tveka inte att kontakta oss!  

Pressrelease: Nettbuss Bus4You blir Vy Bus4You >>

Pressrelease: Nettbuss, Tågkompaniet och NSB får ett nytt gemensamt namn >>