Nettbuss -flexibelt och tryggt.

Vi är det lilla bolaget i det stora. Det innebär att vi kan ge dig personlig service och samtidigt ordna transport där du behöver ha den! För visst är det tröttsamt att ringa runt och jaga? Vi kan utöver transporten hjälpa dig med tips på bra hotell, konferensanläggningar, smultronställen längs vägen och annat trevligt som hör resan till. Vi tycker att du skall kunna luta dig tillbaka och låt oss göra det som vi är bra på.

Nettbuss är en av de största aktörerna i Skandinavien. Vår verksamhet är spridd i både Sverige och Norge och vi har över 3300 bussar samt en rad mycket duktiga samarbetspartners. Den geografiska spridningen gör att vi kan vara flexibla och hjälpa er där ni är. Att vi är en del av ett stort bolag gör också att vi kan erbjuda er busstransport, oavsett hur många ni är i sällskapet. Vi har allt från minibussar om 8 platser till stora dubbeldäckare med upp till 89 platser. Genom att anpassa bussens storlek efter antalet resande gör att priset per person blir lägre. Det är dessutom väldigt bra för miljön! För att resa med buss är miljövänligt. Reser man 23 personer i en stor buss är det ungefär fem gånger bättre än att resa ensam i en personbil, ur miljösynpunkt. I våra största bussar kan 89 personer resa, och är man så många är det nästa 20 gånger så bra, mot att resa ensam i personbil. Härligt va? Läs gärna mer om Nettbuss miljöpolicy här.

Nettbuss tar trafiksäkerhet på största allvar och sluter upp bakom noll-visionen. Nettbuss är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012 och du får gärna läsa mer om vår trafiksäkerhetspolicy som beskrivs här. Säkra bussar tillsammans med förare som kör tryggt och bra, gör att resan blir en fin upplevelse och något som vi kan vara stolta över!

Prata gärna mer om oss och se vad vi kan hjälpa er med, genom att maila oss på boka@nettbuss.se eller ring oss på 0775203040. Välkomna! 

  bildrad1.pngNettbuss skall vara bäst på trafiksäkerhet, komfort och miljö. Vi på Nettbuss lovar våra kunder att leverera en positiv upplevelse - både före, under och efter resan.