Vi skräddarsyr er resa

Konferens, klassresa eller bortamatch med hockeylaget?  Oavsett vart ni ska, vart ni vill resa från, hur många som skall resa så hjälper vi er med busstransporten.

Nettbuss kan erbjuda er transport med allt från minibussar till stora dubbeldäckare med 89 platser. Vi har bussar med högsta komfortnivå, WiFi och eluttag vid varje säte som passar utmärkt för exempelvis företagsresor. Vi har också bussar med standardsäten, som passar perfekt till exempelvis klassresan. En sak som våra bussar har gemensamt är säkerheten som Nettbuss tar på allra största allvar (Nettbuss är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO39001). Våra förare är mycket erfarna och trevliga, allt för att ni skall få en trygg och behaglig resa. Nettbuss lägger stor vikt vid rekrytering av rätt förare. Vi vill ha de allra bästa förarna då vi anser att de har den allra viktigaste rollen. En duktig förare gör resan till en skön upplevelse.

Vår verksamhet är geografiskkt spridd i både Sverige och Norge. Det gör att vi kan vara flexibla och hjälpa er där ni är. Vi kan erbjuda er busstransport, oavsett hur många ni är i sällskapet. Genom att anpassa bussens storlek efter hur många som skall resa gör att blir priset per person kan bli riktigt lågt. Smart och dessutom väldigt bra för miljön!

 

  kontakt.png

 

bildrad2.png