Nettbuss och NSB är Vy. Läs mer på vy.se

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Res till Årjäng med Nettbuss

Nettbuss Bus4You kör till Årjäng på sträckan Oslo - Karlstad - Arlanda flygplats. Du reser smidigt och utan byten mellan Årjäng, Karlstad, Kristinehamn, Karlskoga, Örebro, Arboga, Västerås och Arlanda flygplats. Bara att slå dig ner i fåtöljen och njuta av utsikten. 

Nettbuss Bus4You erbjuder: 

- Stora sköna fåtöljer
- Stort benutrymme
- WiFi (gratis)
- Eluttag
- Möjlighet att sitta för dig själv, eller tillsammans med ditt favoritsällskap
- 98% punktlighet

Nettbuss Bus4You har Sveriges nöjdaste kunder enligt mätningar gjorda av SKI, Svenskt kvalitetsindex. I nio år i rad har Nettbuss Bus4You fått högst betyg i hela persontransportbranschen vilket inkluderar tåg-, flyg- och bussbolag. Resor med Nettbuss Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Nettbuss är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012.

Våra billigaste biljetter hittar du på nettbuss.se men du kan också köpa biljett hos någon av våra återförsäljare eller ringa 0771-151515.

 

Årjäng

I det natursköna och sjörika sydvästra Värmland finner vi Årjängs kommun, centralt placerad utefter E18 mitt emellan Karlstad och Oslo. Årjängs kommun har cirka 10 000 invånare fördelat på de fyra tätorterna Årjäng, Töcksfors, Lennartsfors och Svensbyn. För dig som önskar njuta av naturen med familj och vänner passar Årjäng perfekt! Här står kanoterna redo för en tur på de lugna sjöarna - och för den som önskar lite mer äventyr, kan du ta dig an de gamla järnvägsspåren trampandes på en dressin.