Resa till Borås med buss

Om Borås

Borås är en modern stad med många sidor. Med ett rikt kulturliv, en levande stadskärna och mängder av smultronställen finns något för alla. Med över 100 000 invånare är Borås Västsverige näst största stad. Vissa kalla Borås för en textilstad. På mode- och textilmässor världen över är Borås en stad på kartan. Detsamma gäller shoppingen, förutom Borås City finns även Knalleland nära till hands. Vart man än går möts man än i dag av de stora vackra industribyggnaderna som byggdes under 1800-talet, ett arv från den tid då företag som Algots och Borås Wäfveri satte staden på kartan. Under textilindustrins glansdagar i mitten av 1900-talet arbetade 70 procent av stadens invånare i textilbranschen. Idag har de gamla industrilokalerna förvandlats till framtidsfabriker där modern forskning, teknik och modedesign för textilstadens arv lever vidare. Borås är i dag ett nordiskt centrum för textil- och modeindustri, med en lång tradition och en ljus framtid.
 
Borås är ganska liten till storleken men kan erbjuda ett väldigt stort, rikt och varierat utbud. Här finns kultur, shopping, god mat, livligt nattliv och spännande upplevelser att utforska. Pratar du med någon som är konstintresserade om Borås kommer de snart att prata entusiastiskt om stadens fantastiska satsning på konst, skulpturer och street art
Vill du veta mer om vad som händer i Borås? Klicka här för att komma till Borås officiella besöksguide.

 

borasbildrad.png

 

Res till och från Borås med Nettbuss Bus4You

Nettbuss Bus4You kör med sina sköna skinnsäten (2+1 säten i bredd), gratis trådlöst internet och eluttag vid varje säte, dagligen buss mellan Göteborg och Stockholm (och omvänt) via Borås. På vägen från Borås upp till Stockholm stannar bussen även i Jönköping, Linköping och Norrköping. Att resa med Nettbuss Bus4You är enkelt, behagligt och snällt mot både plånbok och miljö. Våra billigaste biljetter hittar du på nettbuss.se. Du kan också köpa biljetter via våra återförsäljare eller via 0771-151515.
 

Res till och från Borås med Nettbuss express

 Med Nettbuss express reser du riktigt billigt i vanlig expressbusskomfort. Ombord finns gratis WiFi och eluttag. Nettbuss express kör bussar mellan Göteborg och Stockholm via Borås, Jönköping, Mjölby, Linköping och Norrköping. Vi erbjuder bussresa till marknadens lägsta priser och de billigaste biljetterna hittar du på nettbuss.se. Du kan också köpa biljetter via våra återförsäljare eller via 0771-151515.