Buss till & från Kristinehamn - Res med Nettbuss

 Kristinehamn är en tätort i Kristinehamns distrikt i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern. Trots att Kristinehamn är relativt litet finns det mycket att upptäcka, för både stora och små. Skärgårdsturer, långgrunda sandstränder, släta klippor, shopping, mat, nöjen, kulturupplevelser och mycket annat. Vad som kan vara roligt att veta är att Kristinehamn sedan 2011 är varumärkesskyddad som Sveriges Cupcake City. Den andra veckan i maj varje år håller staden ett cupcakekalas.Vill du veta mer om Kristinehamn och vad som händer där kan vi rekommendera dig att klicka här för att komma till visitkristinehamn.se

Nettbuss Bus4You kör dagligen mellan Oslo och Stockholm, via Karlstad, Kristinehamn, Örebro och Västerås. Att resa med Nettbuss Bus4You är både prisvärt och bekvämt. Resan går i sköna skinnfåtöljer och benutrymmet är väl tilltaget. Ombord finns gratis WiFi och eluttag vid varje fåtölj. Från Kristinehamn kan du även resa till Gullspång, Mariestad, Skövde, Falköping, Jönköping och Nässjö med linje 939. För mer information om tider mm, se här. Resor tilll dessa orter görs med en underleverantör till Nettbuss - BT Buss men biljetter kan köpas via nettbuss.se.

Våra billigaste biljetter hittar du på nettbuss.se, men det går även fint att köpa biljett via någon av våra återförsäljare eller på 0771-151515.

nässjö-karlstad.png