Nettbuss och NSB är Vy. Läs mer på vy.se

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Resa till Ludvika med buss

Nettbuss Bus4You kör dagligen bussar mellan Ludvika och Arlanda flygplats och Stockholm via Smedjebacken, Söderbärke, Fagersta och Västerås. Det går också fint att resa vidare från Västerås till Örebro, Arboga, Karlskoga, Kristinehamn, Karlstad, Årjäng och Oslo med Nettbuss Bus4You. 

Nettbuss Bus4You erbjuder:
- Stora sköna fåtöljer
- Stort benutrymme
- WiFi (gratis)
- Eluttag
- Möjlighet att sitta för dig själv, eller tillsammans med ditt favoritsällskap
- 98% punktlighet


Nettbuss Bus4You har Sveriges nöjdaste kunder enligt mätningar gjorda av SKI, Svenskt kvalitetsindex. I nio år i rad har Nettbuss Bus4You fått högst betyg i hela persontransportbranschen vilket inkluderar tåg-, flyg- och bussbolag. Resor med Nettbuss Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Nettbuss är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012.


Våra billigaste biljetter hittar du på nettbuss.se, men du kan också köpa biljett hos någon av våra återförsäljare eller ringa 0771-151515. 

 

Ludvika

Ludvika ligger i södra Dalarna vid sjön Väsman. Självaste Gustav Vasa lät anlägga Ludvika kronobruk omkring 1550. Den som kommer till Ludvika befinner sig i ett historiskt gruvlandskap. Flogbergets gruva är en av Sveriges få besöksgruvor. Den ligger på toppen av ett berg med milsvid utsikt, och erbjuder spännande upplevelser i dagbrott och underjordiska bergrum. Vill du uppleva den stora tystnaden är ett varmt tips att vandra in i Finnmarken. Källa: ludvika.se & visitdalarna.se