Resa till Lund med buss

Om Lund

Lund är en väldigt charmig stad med en medeltida stadskärna med kullersten och korsvirkeshus blandat med moderna byggnader och arkitektur.
Lund är en universitetsstad vilket sätter sin prägel på staden och lärosätet har idag 41 000  studenter per år.
I Lund hittar du ett stort utbud av restauranger, barer och pubar. Lund har hela 12 restauranger som har lyckats att ta sig in på White guides lista. Här hittar du även bra shopping och ett stort kulturutbud. När du besöker Lund bör du inte missa Lunds konsthall (vid Mårtenstorget), Domkyrkan med sitt astronomiska ur som spelar två gånger om dagen och Lunds Universitets Botaniska trädgård- en rogivande park med ca 7000 växtarter.
 
Är du intresserad av hästar bör du inte missa Flyinge Kungsgård, som är ett av världens äldsta stuterier och som har ett unikt hästsportcentrum som ofta besöks av såväl hästentusiaster som historiskt intresserade människor. Flyinge Kungsgård är alltid öppen om du vill strosa omkring på området eller titta in stallarna.

Vill du läsa mer om Lund och vad som händer i staden kan du klicka här för att komma till visitlund.se.

 

bildrad lund.png

 

Res till och från Lund med Nettbuss Bus4You
När du reser med Nettbuss Bus4You kan du välja att resa i sköna, breda fåtöljer (2+1 säten i bredd) med extra utrymme för benen. Ombord finnsgratis WiFi och eluttag vid varje säte. Nettbuss Bus4You kör dagligen bussar till Lund från Oslo, Göteborg, Helsingborg, Borås och Jönköping. Att resa med Nettbuss Bus4You är enkelt, komfortabelt och snällt mot både plånbok och miljö. Våra billigaste biljetter hittar du på nettbuss.se

 
Res till och från Lund med Nettbuss express
Med Nettbuss express reser du riktigt billigt i vanlig expressbusskomfort. Ombord finns gratis WiFi och eluttag. Nettbuss express kör dagligen bussar till Skåne från Oslo, Sarpsborg, Moss, Tanum, Uddevalla och Göteborg samt från Köpenhamn. Nettbuss express trafikerar sträckan Stockholm, Norrköping, Linköping, Mjölby, Jönköping, Borås och Göteborg. Vi erbjuder bussresa till marknadens lägsta priser och de billigaste biljetterna hittar du, som alltid, på nettbuss.se.