Res till och från Söderbärke med Nettbuss Bus4You

Nettbuss Bus4You kör dagligen bussar mellan Ludvika och Arlanda flygplats och Stockholm via Smedjebacken, Söderbärke, Fagersta och Västerås. Det går också fint att resa vidare från Västerås till Örebro, Karlskoga, Kristinehamn mot Karlstad och Oslo med Nettbuss Bus4You.

Nettbuss Bus4You erbjuder:
- Stora sköna fåtöljer
- Stort benutrymme
- WiFi (gratis)
- Eluttag
- Möjlighet att sitta för dig själv, eller tillsammans med ditt favorit sällskap
- 98% punktlighet
 
Nettbuss Bus4You har Sveriges nöjdaste kunder enligt mätningar gjorda av SKI, Svenskt kvalitetsindex. I åtta år i rad har Nettbuss Bus4You fått högst betyg i hela persontransportbranschen vilket inkluderar tåg-, flyg- och bussbolag. Resor med Nettbuss Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Nettbuss är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012.


Våra billigaste biljetter hittar du på nettbuss.se men du kan också köpa biljett hos någon av våra återförsäljare eller ringa 0771-151515.  
 

Söderbärke
Denna tätort i södra Dalarna ligger i Smedjebackens kommun mellan Barkensjöarna. Med naturskönt landskap bjuder Söderbärke in till många alternativ och äventyr för den som vill upptäcka fina naturmiljöer. Ett av flera utflyktsmål är Söderbärkeparken, som även i folkmun kallas ”Pärlan vid barken”. För en historisk återblick, ända till 1100-talet, är Söderbärke kyrka väl värt ett besök. 
 
Vill du veta mer om vad som händer i Smedjebacken/Söderbärke? Klicka här för att komma till den officiella turistsidan

 

 arlanda.png