Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Resa till Söderbärke med buss

Nettbuss Bus4You kör dagligen bussar till och från Söderbärke direkt till Stockholm. Sträckan går mellan Ludvika och Stockholm via Smedjebacken, Söderbärke, Fagersta och Västerås. Vill du resa till Arlanda flygplats från Söderbärke tar Nettbuss Bus4You dig dit smidigt och tryggt med ett enkelt byte i Västerås. Det går också fint att resa vidare från Västerås till Örebro, Karlskoga, Kristinehamn mot Karlstad och Oslo med Nettbuss Bus4You.

Nettbuss Bus4You erbjuder:
- Stora sköna fåtöljer
- Stort benutrymme
- WiFi (gratis)
- Eluttag
- Möjlighet att sitta för dig själv, eller tillsammans med ditt favoritsällskap
- 98% punktlighet

Våra tre varumärken Vy express, Vy Bus4You och Flygbussarna toppar listan över de företag inom persontransport som har högst kundnöjdhet. Det visar en undersökning som Svenskt kvalitetsindex, SKI genomfört för 2020.   

Under de tio senaste åren har Vy Travel AB (tidigare Nettbuss Travel AB) placerat sig på förstaplatsen i undersökningen med den högsta nöjdheten bland privatresenärer inom persontransport. Det innefattar resor med tåg, buss och flyg i Sverige. Vi på Vy Travel AB bedriver kommersiell expressbusstrafik med tre varumärken; Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Källa: kvalitetsindex.se 

Resor med Vy Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Vy är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012. 

Våra billigaste biljetter hittar du på nettbuss.se men du kan också köpa biljett hos någon av våra återförsäljare eller ringa 0771-151515. 

 

Söderbärke

Denna tätort i södra Dalarna ligger i Smedjebackens kommun mellan Barkensjöarna. Med naturskönt landskap bjuder Söderbärke in till många alternativ och äventyr för den som vill upptäcka fina naturmiljöer. Ett av flera utflyktsmål är Söderbärkeparken, som även i folkmun kallas ”Pärlan vid barken”. För en historisk återblick, ända till 1100-talet, är Söderbärke kyrka väl värt ett besök. 
 
Vill du veta mer om vad som händer i Smedjebacken/Söderbärke? Klicka här för att komma till den officiella turistsidan.