Resa till Stockholm med buss

Res till och från Stockholm med Nettbuss Bus4You

Nettbuss Bus4You kör flera gånger dagligen bussar till Stockholm från Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping, Norrköping. Med Nettbuss Bus4You kan du åka buss till Stockholm från Karlstad, Kristinehamn, Karlskoga, Örebro och Västerås, samt från Ludvika, Smedjebacken, Söderbärke och Fagersta.


Nettbuss Bus4You erbjuder:
- Stora sköna fåtöljer
- Stort benutrymme
- WiFi (gratis)
- Eluttag
- Möjlighet att sitta för dig själv, eller tillsammans med ditt favorit sällskap
- 98% punktlighet


Nettbuss Bus4You har Sveriges nöjdaste kunder enligt mätningar gjorda av SKI, Svenskt kvalitetsindex. I åtta år i rad har Nettbuss Bus4You fått högst betyg i hela persontransportbranschen vilket inkluderar tåg-, flyg- och bussbolag. Resor med Nettbuss Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Nettbuss är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012.


Våra billigaste biljetter hittar du på nettbuss.se men du kan också köpa biljett hos någon av våra återförsäljare eller ringa 0771-151515. 

 

Res till och från Stockholm med Nettbuss express
Med Nettbuss express reser du riktigt billigt i vanlig expressbusskomfort. Ombord finns gratis WiFi och eluttag. Nettbuss express kör dagligen bussar mellan Göteborg, Borås, Jönköping, Mjölby, Linköping, Norrköping och Stockholm. Vi erbjuder bussresa till marknadens lägsta priser och de billigaste biljetterna hittar du på nettbuss.se.

 

Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad och Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. I innerstaden bor ca 1,4 miljoner invånare och i Stor-Stockholm bor över 2,1 miljoner människor. Staden är byggd på 14 öar som binds samman av 53 broar. Stockholm har en av världens mest örika, sammanhängande skärgård med över 30.000 öar. Norrmalm, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen eller Gamla Stan är några av Stockholms områden som trots att de ligger så nära varandra är ganska olika varandra. Vilket blir ditt favoritområde? 

Stockholm är en otroligt vacker stad med härliga parker, promenadstråk, utsiktspunkter, byggnader och arkitektur. Tröttnar du på citypulsen kan du ta en av skärgårdsbåtarna och njuta av livet på Mälaren. Eller varför inte göra som många Stockholmare gör – ta en promenad runt Djurgården med efterföljande kaffe på Blå Porten. 


I Stockholm hittar man förmodligen Nordens bästa och mesta shopping. I gallerier, på större shoppinggator och i mysiga kvarter trängs större kedjor med mindre butiker och erbjuder ett gigantiskt utbud av skor, kläder, smycken, konst, böcker, väskor, smink – you name it!

Arenorna Ericson Globe, Tele2 och Friends har ett brett utbud av konserter och idrottsevenmang i världsklass.


För den kulturintresserade finns något för alla. Här finns en uppsjö av museer, utställningar, teatrar, konserter och spännande stadsvandringar. Gillar du slott och slottsmiljöer har du kommit rätt och det går smidigt att ta sig till dessa. Vi vill slå ett slag för Fotografiska och Moderna museet som ofta har väldigt vackra och intressanta utställningar och miljön på dessa ställen är otroligt njutbar.


För de allra minsta är kanske Skansen, Gröna lund och Junibacken ett måste att besöka. Någon av Stockholms alla parker, lekplatser, det Tekniska museet eller ett av glasskaféerna är säkert också något som uppskattas mycket. Vill du veta mer om vad som händer i Stockholm? Klicka här för att komma till Stockholms officiella turistguide.

Källa: visitstockholm.com

 

Res till och från  Stockholm med Nettbuss Bus4You och Nettbuss express:

 

Buss mellan Stockholm och Växjö - Res med Nettbuss från 249 kronor

 
Buss mellan Stockholm och Eksjö - Res med Nettbuss från 229 kronor

 
Buss mellan Stockholm och Vetlanda - Res med Nettbuss från 229 kronor

 

Buss mellan Stockholm och Motala - Res med Nettbuss från 169 kronor
 
Buss mellan Stockholm och Vadstena - Res med Nettbuss från 139 kronor

 

Buss mellan Stockholm och Linköping - Res med Nettbuss från 99 kronor

 

Buss mellan Stockholm och Göteborg - utan byte, från 149 kronor

 

 Buss mellan Stockholm och Jönköping - Res med Nettbuss från 99 kronor

Buss mellan Stockholm och Norrköping - Res med Nettbuss från 99 kronor 

Buss mellan Stockholm och Göteborg - Res med Nettbuss från 149 kronor

 

 

 

 

 

 

 stockholmbildrad.png