Fördelar med att vara medlem i Premium

Att vara medlem i Premium är gratis och det ger dig som reser med Bus4You och Nettbuss express tillgång till nyheter och kampanjer. Våra erbjudanden riktas många gånger unikt till dig som är medlem i Premium. Dessutom får du bonus på dina resor. Som medlem i Premium får du alltid 50% rabatt på avbokningsskyddet och en bra överblick på bokade resor!
 
När medlem rest för 500-999 kronor på tre kalendermånader erhåller medlem 3 % av det belopp som överstiger 500 kronor som ett tillgodohavande.
När medlem rest för 1000-2999 kronor på 3 kalendermånader erhåller medlem den ovanstående intjänade bonusen samt 5 % av det beloppet som överstiger 999 kronor, som ett tillgodohavande.
När medlem rest för över 3000 kronor på 3 kalendermånader erhåller medlem den ovanstående intjänade bonusen samt 10 % av beloppet som överstiger 3000 kronor, som ett tillgodohavande.

 
För att få bonus måste du vara inloggad när du köper biljetten. De poäng som du får vid köpen omvandlas per automatik till ett tillgodosaldo var tredje månad om du rest för minst 500 kronor.
 
Klart du skall bli medlem!
 
Klicka här för att registrera dig
Klicka här för att läsa medlemsvillkoren