Nettbuss och NSB är Vy. Läs mer på vy.se

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Press

Press

Nettbuss AB är Nettbuss svenska koncernbolag med stödfunktioner till koncernens operativa dotterbolag Nettbuss Travel AB och Team Verkstad AB. Har du pressfrågor som rör Nettbuss? Vänligen kontakta oss genom att maila till press@nettbuss.se.
 

Pressreleaser - Nettbuss Bus4You

I onsdags arrangerade medarbetare från bussbolaget Vy Travel en husmiddag för barn och familjer som bor på Ronald McDonald Hus i Göteborg – och bjöd samtidigt barnen på en filmkväll i en lyxig Vy Bus4You-buss. Ronald McDonald Hus är en plats där familjer med sjuka barn kan bo under tiden barnet vårdas på sjukhuset intill. Husen finansieras av Ronald McDonald Barnfond som är en insamlingsstiftelse med ändamålet att stötta familjer med sjuka barn.

Läs hela pressreleasen här >>

I Sverige får en av tre cancer någon gång i livet. Studier visar att om du rör på dig minst 30 minuter om dagen minskar risken att drabbas. Därför vill Vy Travel engagera och motivera sina anställda i samband med årets rosa månad.

Läs hela pressreleasen >>

Vy Travel möter den ökade efterfrågan på resor under höstlovet genom att sätta in extraturer på samtliga linjer till och från storstäderna Göteborg, Oslo, Malmö, Köpenhamn och Stockholm samt till Arlanda flygplats. Utökningen gäller både för Vy Bus4You och Vy express. 

Läs pressreleasen i sin helhet >>

För två år sedan investerade Vy Travel 30 miljoner kronor på linjen mellan Göteborg och Oslo då de fördubblade antalet avgångar mellan städerna. Nu investerar de ytterligare 10 miljoner på samma sträcka. Vilket innebär 10 nyanställningar och fler turer med komfortalternativet Vy Bus4You. Totalt sett kommer det gå mellan 20–40 turer varje dag mellan Göteborg och Oslo med start den 19 augusti. Det innebär 30 procent fler turer i veckan. 

Läs hela pressreleasen >> 

Enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har Nettbuss Bus4You Sveriges mest nöjda kunder inom persontransport för nionde året i rad och Nettbuss express hamnar på en andraplats för andra året i rad. Det framgår när SKI presenterar sin årliga mätning av kundnöjdhet inom persontransport idag. Studien bygger på 2200 intervjuer och genomfördes under april månad.

Läs hela pressreleasen >>

Nettbuss och NSB samlas nu under ett gemensamt varumärke kallat Vy. NSB har varit verksamt sedan 1883 och Nettbuss har funnits sedan 1925. Koncernmoderbolaget NSB har bland annat Nettbuss Bus4You, Nettbuss express, CargoNet, Nettbuss Stadsbussarna och Tågkompaniet under sitt paraply. Namnbytet innebär att Nettbuss Bus4You och Nettbuss express byter namn – till Vy Bus4You och Vy express.

Läs hela pressreleasen >>

Nettbuss Bus4You fortsätter sin storsatsning mellan Karlstad och Oslo. Från 15 april stärks linjerna med splitternya bussar och reseutbudet utökas med fyra direktresor till och från Oslo dagligen. De nya bussarna och de utökade turerna kommer samtidigt som det pågår ett järnvägsarbete på samma sträcka, vilket innebär att tågen kommer köra med reducerat antal turer. Tack vare Nettbuss Bus4Yous utökade turer är bolaget redo för att möta det intensiva resetrycket som väntar inför påsken.

Läs hela pressreleasen>>

Den 26 februari 2019 hade Nettbuss Travel AB en extern revision av Trafiksäkerhetscertifiering ISO 39001 och resultatet blev det bästa som bolaget någonsin har uppnått. Högst betyg fick Nettbuss Travel AB i styrningen av verksamheten och inga andra avvikelser förekom. Nettbuss Travel AB bedriver expressbusstrafik med varumärkena Nettbuss Bus4You och Nettbuss Express.

Läs hela pressreleasen >> 

I år infaller julafton på en måndag vilket gör att efterfrågan på resor blir större under en intensiv period. Nettbuss Bus4You förstärker därför hela verksamheten från och med 17 december och sätter in över 300 extra avgångar för att garantera fler platser. En viktig förstärkning i jultrafiken är de avgångar som kommer att köra på jul- och nyårsafton. Det är just nu 300 extra turer under jul- och nyårsperioden men det kan bli ännu fler då efterfrågan på resor under perioden är högt.

Läs hela pressreleasen>>

Nettbuss Bus4You vill att fler barn som lever under ekonomisk utsatthet i Sverige ska få en minnesvärd jul och mellan 7 december och 22 december skänker Nettbuss Bus4You 5 kr för varje bokad resa till Giving People. Pengarna går oavkortat till behövande familjer och målet är att samla in över 300 000 kr till julklappar. Det är tredje året i rad Nettbuss Bus4You kör för utsatta barn eller pensionärer med begränsad ekonomi – och totalt sett kommer närmare en miljon kronor ha samlats in till Giving People via Nettbuss Bus4You över en treårsperiod.

Läs hela pressreleasen >>

I onsdags arrangerade Nettbuss Bus4You en överraskningsmatch på Gamla Ullevi tillsammans med IFK Göteborg mellan två skollag från Kortedala och Bergsjön. Barnen överraskades av Amin Affane och Christopher Da Graca, IFK Göteborg, efter skolan och tillsammans med spelarna klev de på en chartrad buss med Gamla Ullevi som slutdestination. 

Läs hela pressreleasen>>

För drygt ett år sedan investerade Nettbuss Travel närmare 20 miljoner kronor i fyra nya direktbussar för sträckan Karlstad–Västerås–Arlanda flygplats som går via Örebro. Anledningen till satsningen var en ökad efterfrågan på resor till Arlanda flygplats. Tack vare satsningen fördubblades antalet avgångar från Örebro över en natt med fyra nya Nettbuss Bus4You-bussar – som är bolagets premiumalternativ. Nu investerar bussbolaget ytterligare 20 miljoner på fyra nya bussar och denna gång innebär det ett fördubblat antal turer till Karlstad.

Läs hela pressreleasen>>

Missa inga nyheter från Nettbuss Bus4You

Prenumerera på de senaste nyheterna och få regelbundna uppdateringar från Nettbuss Bus4You direkt till din inbox. Klicka på länken nedan för att följa. 

 Följ Nettbuss Bus4You

Presskontakt

Henrik Nyquist, Pressansvarig 
e. henrik.nyquist@nettbuss.se

Arne veggeland, Koncernchef
e: arne.veggeland@nettbuss.se

 

Robert Nyberg, VD
e: robert.nyberg@nettbuss.se

Andreas Ehrenborg

e: andreas.ehrenborg@nettbuss.se

Pressreleaser Nettbuss AB

Pressrelease kommer inom kort.