Nettbuss Travel AB

 
Nettbuss Travel AB har hand om Nettbuss expressbussar i Sverige och kör dessa under varumärkena Nettbuss express och Nettbuss Bus4You.
Idén med Nettbuss express är att erbjuda marknadens billigaste bussresor, utan att för den delen tumma på kvalitén. Nettbuss express trafikerar bland annat Göteborg, Oslo, Köpenhamn, Malmö, Helsingborg, Kastrup, Sarpsborg, Moss, Uddevalla, Tanum, Linköping, Jönköping, Borås, Mjölby och Stockholm. - Vill du åka billigare får du cykla!

Nettbuss Bus4You är Nordens skönaste buss och har åtta år i rad utsetts som bästa resealternativet för persontransport, enligt SKI (kvalitetsindex.se). Ombord finns sköna, breda fåtöljer och det finns gott om utrymme för benen. Nettbuss Bus4You erbjuder gratis WiFi och eluttag. Resan med Nettbuss Bus4You är märkt med Bra Miljöval och Nettbuss är trafiksäkerhetscertifierade. En hållbar, trygg och behaglig resa som samtidigt är snäll mot plånboken.

vision b4y och nex liten.png

Nettbuss Bus4Yous vision är "Våra gäster älskar oss", något som bolaget strävar efter varje dag. Varumärkeslöftet är att Nettbuss Bus4You lovar ett gott värdskap för sina gäster. Det ska vara tyst, smidigt och prisvärt att resa med Nettbuss Bus4You. Nettbuss Bus4You lovar att leverera trygghet, enkelhet och bekvämlighet till ett konkurrenskraftigt pris. Nettbuss Bus4You ska vara alternativet när man ska resa med buss. Beroende på relation ska vi även vara alternativet till tåg eller bil.

Nettbuss express vision är "Vi är våra gästers bästa alternativ när de vill ha pengar över till annat". Nettbuss express varumärkeslöfte är att lova ett gott värdskap och det ska vara säkert, smidigt och billigt att resa med oss. Nettbuss express lovar att leverera en trygg, smidig och trevlig resa till marknadens lägsta pris. Nettbuss express ska vara det bästa alternativet för att resa billigt utan att tumma på säkerhet, smidighet eller punktlighet.

 

 

Kontakta oss:

Nettbuss Travel AB

2018-05-22 10:18:30

Nettbuss Travel AB kör expressbusstrafik under varumärkena Nettbuss Bus4You och Nettbuss express.
t: +46 (0) 771-15 15 15
e: info@nettbuss.se 
Läs gärna om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.

 Läs mer »