Passbook

Nu kan du få din bussbiljett till Apple Passbook. Genom att få biljetten till Apple Passbook, kopieras delar av reseinformation till en övergripande "biljettbok" i din iPhone. Biljetten kan sedan skannas direkt från din mobil vid ombordstigningen.
 För dem med Android-telefoner finns liknande program som läser samma biljettformat. Ett exempel på ett liknande program är PassWallet som du hittar i Google Play.

Passbook filen är tillgänglig via bokningsbekräftelsen som går ut via mail om du angett en giltig mailadress. Eller finns tillgänglig via kvitteringssidan på vår nya mobilhemsida.

För att spara ner filen till din Passbook-app klickar du antingen på passbook filen i mailet
eller på knappen för passbook på mobilsitens bekräftelsesida därefter gör du såhär:

Steg 1 - Spara ner biljetten till appen

Steg 2 - Biljettens framsida

Steg 3- Biljettens baksida

Passbook bild1.jpg

Passbook bild 2.png

passbook bild 3.png

När biljetten öppnat upp sig som ovanstående exempel. Klicka på "Lägg till" som ligger längst upp till höger på ovanstående exempel 

Biljettens framsida när den ligger i appen,
Från och till ort samt avgångs-/ankomsttider visas.Längst ner finns en streckkod visa upp denna för chauffören så kan biljetten skannas in.

Om man klickar på det lilla i:et längst ner till höger på framsidan. Vänds biljetten och man får då möjlighet att anpassa hur man vill att biljetten skall påminna dig om resan. På baksidan finns även plats för ytterligare information såsom information om platsbokningar etc.

 

 Nettbuss är inte ansvarig för den teknik som tillhandahålls av andra leverantörer, men hoppas att ni uppskattar att vi erbjuder denna tjänst för dig.