Rabatt på dagsresa (Dalarna-Stockholm)

Den 31 maj börjar Nettbuss Bus4You trafikerar sträckan Ludvika-Stockholm via Smedjebacken, Söderbärke, Fagersta och Västerås. Ökad efterfrågan av resor med högsta komfort har lett fram till satsningen av dubbeldäckare på linjen. På övervåningen finner du stora sköna fåtöljer, med gott om utrymme för benen. Här finns en rad med enkelsäten och en rad med dubbelsäten så att du kan välja om du vill sitta för dig själv eller tillsammans med ditt resesällskap. Gratis WiFi och eluttag finns i hela bussen. Perfekt oavsett om du vill jobba, plugga eller bara slösurfa. Resan mellan Ludvika och Stockholm görs utan byte. Att resa med buss är smidigt, komfortabelt och säkert. Dessutom är det bra för miljön och snällt mot plånboken!

Vi erbjuder dig som reser mellan Ludvika, Smedjebacken, Söderbärke och Fagersta till Stockholm 30% rabatt när du köper en tur- och returresa samma dag. Ut- och hemresan måste bokas samtidigt och rabatten gäller för resor till och med den 25 juni 2017.

Välkommen att resa med oss!

Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter och gäller endast vid bokning via nettbuss.se, 0771-151515 eller någon av våra återförsäljare. Erbjudandet gäller inte resor med Björks buss.

vintervag.png