Testa Viaplay fritt i två månader

- Res med Nettbuss Bus4You eller Nettbuss express och prova Viaplay Film & Serier!

När du genomför ett köp som överstiger 399 kronor på nettbuss.se erbjuds du möjligheten att prova Viaplay i två månader till ett värde av 218 kronor. Du får tillgång till de fria månaderna på Viaplay via ditt bekräftelsemail efter ditt köp av resa.

Viaplay ger dig nya storfilmer varje vecka, högaktuella serier och barnens favoriter. Du kan välja mellan att titta online eller offline. Att ladda ned filmer och avsnitt till din mobil eller surfplatta gör att du kan titta när du vill. Det är perfekt när du är på resande fot!

Erbjudandet gäller för dig som köper en biljett på nettbuss.se som överstiger 399 kronor mellan den 1 februari 2018 och den 1 maj 2018. Erbjudandet gäller för nya Viaplay-kunder. Efter dina fria månader fortsätter Viaplay för 109 kr/mån. Avsluta när du vill.

viaplayapsis.jpg
Titta offline
Ladda ner dina favoriter och ta med på bussen eller i hängmattan på landet. Skaffa Viaplay-appen och ladda ner filmer och avsnitt till mobilen eller surfplattan och titta helt utan internet. 

Serier
Se de största amerikanska serierna i hela säsonger. De flesta av våra serier är dessutom tillgängliga offline - helt utan internet.

Lokalt innehåll
Se svenska serier och barnens favoriter (filmer och serier) på svenska.

Nya filmer varje vecka
Välj och vraka bland toppfilmer, romantiska komedier, Oscars-vinnare, dokumentärer och action. Med Viaplay har du tillgång till ett gigantiskt utbud av filmer i alla genrer. Online och offline - när det passar dig.

Stjärnmärk och se senare
Planera ditt tittande genom att stjärnmärka filmer och serie-avsnitt, barnens favoriter eller annat som du vill se lite senare.

Byt mellan enheter
Pausa en film på din dator och fortsätt på din mobil, på samma ställe där du slutade. Funkar på alla Viaplays plattformar.
 
Titta var och när det passar dig
Använd  Viaplay på dator, mobil, surfplatta, spelkonsol, Chromecast, Apple TV och Smart-TV. Du bestämmer själv när och var du vill titta på Viaplay. Enkelt! 
 
Ingen bindningstid
Viaplay har ingen bindningstid vilket gör att du kan avsluta prenumerationen när du vill.

viaplayapsis.jpg