Västerås-Arlanda flygplats

Den 18 maj startar vi en ny linje som kommer att gå mellan Västerås och Arlanda flygplats. Det kommer att vara en direktbuss och enligt planeringen kommer det att finnas avgångar mellan en till två gånger per timma. Linjen är en vidareutveckling av sträckan Oslo – Stockholm som Bus4You startade under hösten 2014. Västerås blir en viktig knutpunkt och sammankopplingen av dessa linjer möjliggör behagliga och hållbara resor från Karlstad, Kristinehamn och Örebro till Arlanda flygplats.

Samma datum kommer sträckan Ludvika-Stockholm att börja trafikeras av varumärket Bus4You. Denna linje som går från Ludvika via Smedjebacken, Söderbärke och Fagersta kommer att erbjuda resor till  Arlanda flygplats, direkt eller med ett snabbt byte i Västerås.

Både komfort och hållbarhetsperspektiven är viktiga för Bus4Yous koncept. De bussar som nu köpts in har den allra senaste miljötekniken och kan drivas med helt fossilfritt bränsle. Bus4Yous samtliga bussar är sedan tidigare märkta med Bra miljöval. Ombord finns sköna fåtöljer, extra stort benutrymme, eluttag vid varje säte samt gratis WiFi.

Enligt SKI, Svenskt Kvalitetsindex är Bus4You det persontransportsbolag som har de nöjdaste kunderna och har haft under de senaste fem åren. Bus4You har funnits sedan 2007 och trafikerar sträckorna Oslo-Malmö, via Göteborg och Göteborg-Stockholm, via Linköping. Satsningen som Bus4You gjort med linjen Oslo – Stockholm under hösten har fallit väl ut. Arlanda känns därför som en naturlig och viktig målpunkt i den vidare expansionen.

Biljetter på sträckan Västerås-Arlanda flygplats kommer att vara bokningsbara inom kort på nettbuss.se

 

linjekarta.png