Press

Nettbuss Sverige AB är Nettbuss svenska koncernbolag med stödfunktioner till koncernens operativa dotterbolag. Nedan finner du kontaktuppgifter till respektive bolags VD, som tillika är pressansvarig och kontaktperson för media.

Längst ner på sidan återfinns våra utskickade pressreleaser.

Nettbuss Sverige AB
Stefan Magnusson, Koncernchef

e: stefan.magnusson@nettbuss.se

Nettbuss AB
Matts Hildebrand, VD

e: matts.hildebrand@nettbuss.se

Nettbuss Travel AB
Robert Nyberg, VD

e: robert.nyberg@nettbuss.se

Nettbuss Stadsbussarna AB
Jürgen Lorenz

e: jurgen.lorenz@nettbuss.se

 

press.png

Bilder och filmer

Nettbuss har en bildbank med bland annat bilder på Bussar och chaufförer, som finns tillgänglig via Flickr. Nettbuss och fotograf skall anges vid användning.

Vi har också lagt upp videomaterial och filmer via Vimeo.

Följ Nettbuss

Pressreleaser från Nettbuss:

Nettbuss Bus4You etablerar direktlinje till Göteborg Landvetter flygplats

2017-06-20 11:21:41

Resenärer som ska resa med flyg från Landvetter kommer från och med den 26 juni att kunna ta sig till och från terminalen med Nettbuss Bus4You. Den nya hållplatsen i linjenätet innebär upp till 11 avgångar dagligen som är specifikt anpassade efter populära flygtider.

 Läs mer »

Fortsatt satsning i norr med Nettbuss Bus4You - ny premiumbuss mellan Ludvika och Stockholm

2017-06-20 11:20:25

Tidigare i vår investerade bolaget 30 miljoner kronor i nya bussmodeller för resor i Västsverige och nu får även resenärer på väg till och från Stockholm förhöjd komfort och standard. En ny Nettbuss Bus4You dubbeldäckare kommer att rulla ut i trafik den 31 maj på den befintliga linjen mellan Ludvika och Stockholm.


 Läs mer »

Resebolaget satsar i väst

2017-05-03 15:59:06

Nettbuss Bus4You satsar stort i Västsverige och investerar 30 miljoner kronor när de fördubblar utbudet av avgångar mellan Göteborg och Oslo. Bakgrunden till satsningen är den ökade efterfrågan på ett större reseutbud med hög komfort.  Läs mer »

Svenska Norge-pendlare får nya alternativ med expressbussar

2017-03-09 08:22:43

Från och med 27 mars angör Nettbuss express-bussar hållplatsen vid Kalnes sjukhus på väg till och från Oslo. Den nya hållplatsen i linjenätet på den norska sidan innebär utökade resmöjligheter för svenska resenärer.  Läs mer »