Press

Nettbuss Sverige AB är Nettbuss svenska koncernbolag med stödfunktioner till koncernens operativa dotterbolag. Nedan finner du kontaktuppgifter till respektive bolags VD, som tillika är pressansvarig och kontaktperson för media.

Längst ner på sidan återfinns våra utskickade pressreleaser.

Nettbuss Sverige AB
Stefan Magnusson, Koncernchef

e: stefan.magnusson@nettbuss.se

Nettbuss AB
Matts Hildebrand, VD

e: matts.hildebrand@nettbuss.se

Nettbuss Travel AB
Robert Nyberg, VD

e: robert.nyberg@nettbuss.se

Nettbuss Stadsbussarna AB
Jürgen Lorenz

e: jurgen.lorenz@nettbuss.se

 

press.png

Bilder och filmer

Nettbuss har en bildbank med bland annat bilder på Bussar och chaufförer, som finns tillgänglig via Flickr. Nettbuss och fotograf skall anges vid användning.

Vi har också lagt upp videomaterial och filmer via Vimeo.

Följ Nettbuss

Pressreleaser från Nettbuss:

Årsredovisning 2016 - Hög kundnöjdhet och fortsatt stark tillväxt

2017-07-06 15:06:57

Nettbuss Travel AB med varumärkena Nettbuss Bus4You och Nettbuss express presenterar årsredovisningen för 2016 med ett riktigt starkt resultat. Det är det yttersta beviset på att långsiktiga investeringar och en tydlig strategi med framåtanda är det som krävs för att vara ett välmående bolag. I en utmanande bransch som transportbranschen är varje insats för tillväxt avgörande för fortsatt kundnöjdhet och lönsamhet.
 Läs mer »

Nettbuss Bus4You etablerar direktlinje till Göteborg Landvetter flygplats

2017-06-20 11:21:41

Resenärer som ska resa med flyg från Landvetter kommer från och med den 26 juni att kunna ta sig till och från terminalen med Nettbuss Bus4You. Den nya hållplatsen i linjenätet innebär upp till 11 avgångar dagligen som är specifikt anpassade efter populära flygtider.

 Läs mer »

Fortsatt satsning i norr med Nettbuss Bus4You - ny premiumbuss mellan Ludvika och Stockholm

2017-06-20 11:20:25

Tidigare i vår investerade bolaget 30 miljoner kronor i nya bussmodeller för resor i Västsverige och nu får även resenärer på väg till och från Stockholm förhöjd komfort och standard. En ny Nettbuss Bus4You dubbeldäckare kommer att rulla ut i trafik den 31 maj på den befintliga linjen mellan Ludvika och Stockholm.


 Läs mer »

Resebolaget satsar i väst

2017-05-03 15:59:06

Nettbuss Bus4You satsar stort i Västsverige och investerar 30 miljoner kronor när de fördubblar utbudet av avgångar mellan Göteborg och Oslo. Bakgrunden till satsningen är den ökade efterfrågan på ett större reseutbud med hög komfort.  Läs mer »