Press

Nettbuss Sverige AB är Nettbuss svenska koncernbolag med stödfunktioner till koncernens operativa dotterbolag. Nedan finner du kontaktuppgifter till respektive bolags VD, som tillika är pressansvarig och kontaktperson för media.

Längst ner på sidan återfinns våra utskickade pressreleaser.

Nettbuss Sverige AB
Stefan Magnusson, Koncernchef

e: stefan.magnusson@nettbuss.se

Nettbuss AB
Matts Hildebrand, VD

e: matts.hildebrand@nettbuss.se

Nettbuss Travel AB
Robert Nyberg, VD

e: robert.nyberg@nettbuss.se

Nettbuss Stadsbussarna AB
Jürgen Lorenz

e: jurgen.lorenz@nettbuss.se

 

press.png

Bilder och filmer

Nettbuss har en bildbank med bland annat bilder på Bussar och chaufförer, som finns tillgänglig via Flickr. Nettbuss och fotograf skall anges vid användning.

Vi har också lagt upp videomaterial och filmer via Vimeo.

Följ Nettbuss

Pressreleaser från Nettbuss:

Fördubblat antal avgångar mellan Örebro och Karlstad

2018-09-04 10:44:24

För drygt ett år sedan investerade Nettbuss Travel närmare 20 miljoner kronor i fyra nya direktbussar för sträckan Karlstad–Västerås–Arlanda flygplats som går via Örebro. Anledningen till satsningen var en ökad efterfrågan på resor till Arlanda flygplats. Tack vare satsningen fördubblades antalet avgångar från Örebro över en natt med fyra nya Nettbuss Bus4You-bussar – som är bolagets premiumalternativ. Nu investerar bussbolaget ytterligare 20 miljoner på fyra nya bussar och denna gång innebär det ett fördubblat antal turer till Karlstad.

 Läs mer »

Ny busslinje mellan Vadstena och Stockholm

2018-09-04 10:44:15

Den 23 augusti utökar Nettbuss Travel sitt linjenät för att rädda sträckan mellan Växjö och Stockholm. Sträckan hanteras idag av Svenska Buss och Lingmerths buss vilka har för avsikt att avveckla linjen. Sträckan kommer istället trafikeras av Nettbuss express och gå mellan Växjö och Stockholm via Vetlanda, Eksjö och Tranås.

 Läs mer »

Nya bussar utrustas med den senaste säkerhetstekniken

2018-09-04 10:44:04

I den intensiva midsommartrafiken säkrar Nettbuss Bus4You förbindelser till Arlanda flygplats med fyra nya bussar från och med 22 juni. Bussarna ingår i bolagets säkerhetssatsning som inleddes i början av året och innebär ökad trygghet för förare och resenärer i den branschunika design som kännetecknar Nettbuss Bus4You. Totalt är nu samtliga åtta bussar som utgör första delen av satsningen utrustade med trötthetsvarnare. De fyra nytillkomna som kommer att trafikera linjen Oslo – Arlanda – Stockholm har även ett intelligent 360°-kamerasystem som ger föraren överblick i realtid utan döda vinklar. 

 Läs mer »

Årjäng är nästa hållplats för Nettbuss Bus4You

2018-09-04 10:43:46

Från och med den 20 augusti 2018 kör Nettbuss Bus4You till och från Årjäng på sträckan Stockholm – Oslo. Hållplatsen i Årjäng innebär en möjlighet för resenärer som bor i området att enklare ta sig till storstäder som Oslo och Stockholm. Det har varit stor efterfrågan från privatpersoner på en hållplats mellan Karlstad och Oslo där Årjäng blev det slutgiltiga valet för Nettbuss Bus4You.

 Läs mer »