Press

Nettbuss Sverige AB är Nettbuss svenska koncernbolag med stödfunktioner till koncernens operativa dotterbolag. Nedan finner du kontaktuppgifter till respektive bolags VD, som tillika är pressansvarig och kontaktperson för media.

Längst ner på sidan återfinns våra utskickade pressreleaser.

Nettbuss Sverige AB
Stefan Magnusson, Koncernchef

e: stefan.magnusson@nettbuss.se

Nettbuss AB
Matts Hildebrand, VD

e: matts.hildebrand@nettbuss.se

Nettbuss Travel AB
Robert Nyberg, VD

e: robert.nyberg@nettbuss.se

Nettbuss Stadsbussarna AB
Jürgen Lorenz

e: jurgen.lorenz@nettbuss.se

 

press.png

Bilder och filmer

Nettbuss har en bildbank med bland annat bilder på Bussar och chaufförer, som finns tillgänglig via Flickr. Nettbuss och fotograf skall anges vid användning.

Vi har också lagt upp videomaterial och filmer via Vimeo.

Följ Nettbuss

Pressreleaser från Nettbuss:

Framtidens teknikutveckling får nytillskott i Partille

2017-01-13 14:44:43

Det var en välbesökt tillställning den 24 november 2016 då Team Verkstad invigde sina nya och moderna verkstadslokaler för tunga fordon i Partille, strax utanför Göteborg. Både leverantörer och kunder var på plats för att se den moderna verkstaden som gör det möjligt för Team Verkstad att optimera arbetet och minska kostnaderna för kundernas fordon. Särskilt intressant för besökarna var att se den nya utrustningen för hjulmätning.

 Läs mer »

Bättre resealternativ mellan Arlanda flygplats och Västerås

2015-02-03 10:00:52

Den 18 maj börjar Bus4You trafikera sträckan Västerås - Arlanda flygplats. Det är en direktbuss och enligt planeringen kommer det att finnas avgångar mellan en till två gånger per timma. Linjen är en vidareutveckling av sträckan Oslo – Stockholm som Bus4You startade under hösten 2014. Västerås blir en viktig knutpunkt och sammankopplingen av dessa linjer möjliggör behagliga och hållbara resor från Karlstad, Kristinehamn och Örebro till Arlanda flygplats.

 Läs mer »

Bus4You kör (fortfarande) Sveriges nöjdaste kunder

2015-02-03 09:58:23

Resultatet av den undersökning Svenskt Kvalitetsindex (SKI) gjort visar att Bus4You är den aktör i persontransportbranschen som har de mest nöjda kunderna. Det är femte året i rad som Bus4You får högst betyg. Bus4You får ett betyg på 81 och är ensam i persontransportbranschen om att nå ett betyg över 80.

 Läs mer »

Storsatsning för Sveriges nöjdaste kunder

2014-08-04 16:23:58

I september får resenärer i Oslo, Karlstad, Örebro och Västerås en unik möjlighet att åka både bekvämt och prisvärt till och från Stockholm. Då startar Nettbuss Bus4You en helt ny expressbusslinje mellan Stockholm och Oslo.  Läs mer »