Fortsatt satsning i norr med Nettbuss Bus4You - ny premiumbuss mellan Ludvika och Stockholm

Tidigare i vår investerade bolaget 30 miljoner kronor i nya bussmodeller för resor i Västsverige och nu får även resenärer på väg till och från Stockholm förhöjd komfort och standard. I samband med storsatsningen på västkusten kommer en ny Nettbuss Bus4You dubbeldäckare att rulla ut i trafik den 31 maj på den befintliga linjen mellan Ludvika och Stockholm.

– Det är den ökade efterfrågan på resor med hög komfort som lett fram till uppgraderingen, säger Elvir Rascic försäljningschef Nettbuss Travel där varumärket Nettbuss Bus4You ingår. 

Nettbuss Bus4You har haft Sveriges nöjdaste kunder de senaste sex åren – enligt mätningar gjorda av Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Elvir Rascic fortsätter;

– Att resa med vårt premiumalternativ Nettbuss Bus4You innebär bekvämlighet för resenären med lyxigare säten och gott om benutrymme. Det är gratis WiFi ombord och eluttag vid varje plats.

Från och med premiärturen den 31 maj kör bussen en tur- och returresa alla dagar i veckan mellan Ludvika och Stockholm. Resenärerna transporteras hela vägen utan byte från linjens starthållplats i Ludvika i vald komfortnivå på nedre eller övre plan. Mellanliggande hållplatser på linjen är Smedjebacken, Söderbärke, Fagersta och Västerås.

Detta innebär satsningen på linjen Ludvika – Stockholm

  • Nettbuss Bus4You dubbeldäcksbuss har platser uppdelade i två komfortnivåer; plus och ekonomi

  • Ovanvåningen erbjuder 36 platser i komfortnivå plus respektive 22 platser i komfortnivå ekonomi på bottenplan