Nettbuss Bus4You gör bekväm arbetstid möjlig för pendlare och affärsresenärer till och från Arlanda

Bussbolaget Nettbuss Bus4You lanserar ny tidtabell som ger fler möjligheter att resa till och från Arlanda flygplats. Den största fördelen med kommande tidtabell för linje 850 är att pendlare och affärsresenärer får en större frihet att anpassa avgångstiderna efter arbetstid. Från och med 6 mars kommer bussavgångarna finnas tillgängliga för bokning. 

 – För affärsresenärer innebär de nya avgångarna att kunna kombinera sina tjänsteresor med sitt ordinarie arbete på ett smidigt och kompatibelt sätt, säger Elvir Rascic, försäljningschef Nettbuss Travel AB.
 
Både hållbarhetsperspektiv och komfort är viktigt för Nettbuss Bus4Yous framgångsrika koncept. Samtliga Nettbuss Bus4You-bussar är sedan tidigare märkta med Bra Miljöval och ombord finns sköna fåtöljer, extra stort benutrymme, eluttag vid varje säte samt gratis WiFi.  Den nya tidtabellen är särskilt framtagen för att premiera miljövänlig och kostnadseffektiv arbetspendling och resor i tjänsten. 
 
Bussavgångarna som tillhör linje 850 förbinder hållplatserna Oslo–Stockholm och mellanliggande destinationer. Sedan maj 2015 trafikerar Nettbuss Bus4Yous direktbussar sträckan Karlstad-Örebro–Arlanda flygplats med 5 till 7 avgångar per dag och upp till 20 dagliga avgångar mellan Västerås och Arlanda.

Nyheter tidtabell linje 850
·         Karlstad–Arlanda; avgångstid 17:30 måndag till torsdag.
Avgången möjliggör 8 timmars arbetsdag före avresa till Arlanda och tjänsteresa morgonen därpå.

·         Arlanda–Karlstad; avgångstid 00:15 måndag till onsdag samt fredag.
Avgången är anpassad som anslutning till ankommande flyg och för de som arbetar på Arlanda flygplats fram till midnatt. 
 
För mer information, vänligen kontakta; Elvir Rascic, försäljningschef Nettbuss Travel AB
e: elvir.rascic@nettbuss.se

Nettbuss Travel AB är en del av svenska Nettbusskoncernen, som omfattar cirka 630 fordon och cirka 1 500 medarbetare med en omsättning på 1,4 miljarder SEK. Under våra varumärken Nettbuss express och Nettbuss Bus4You erbjuder Nettbuss Travel AB resor till över 35 destinationer inom Sverige, Norge och Danmark med 2740 avgångar per vecka. Den svenska koncernen är en del av Nettbuss A/S, som bedriver verksamhet i Norge och Sverige. Nettbuss Travel AB omsätter 200 miljoner SEK per år.