Resebolaget satsar i väst

Nettbuss Bus4You satsar stort i Västsverige och investerar 30 miljoner kronor när de fördubblar utbudet av avgångar mellan Göteborg och Oslo. Bakgrunden till satsningen är den ökade efterfrågan på ett större reseutbud med hög komfort. Bara i fjol reste närmare 400 000 resenärer med bolagets bussar mellan Göteborg och Oslo. Under våren kommer även sex nya Nettbuss Bus4You-bussar trafikera sträckan Oslo, Göteborg och Köpenhamn.

– Det här är den största satsningen vi gjort hittills i Sverige och eftersom vi ser en ökad efterfråga på resor med hög komfort kommer de nya bussarna att vara Nettbuss Bus4You som är vårt premiumalternativ. De har lyxigare säten, väsentligt mer benutrymme, gratis WiFi och eluttag vid varje plats, säger Robert Nyberg, vd för Nettbuss Travel.

Med en allt hårdare konkurrens inom persontransport, med nya aktörer på marknaden och prispressning, väljer alltså Nettbuss att satsa på ett utökat utbud av premiumresor och ett fortsatt fokus på kundservice.
– Med Nettbuss Bus4You har vi förändrat sättet att resa med buss. Vi har lockat resenärer som normalt sett inte reser med buss, tack vare kombinationen hög komfort till ett lågt pris. Det är helt enkelt lättare att arbeta ombord då man har gott om plats och ett stabilt WiFi till ett mycket lägre pris än vad tåg och flyg kan erbjuda, säger Robert Nyberg.

Nettbuss Bus4You har haft Sveriges nöjdaste kunder de senaste sex åren – enligt mätningar gjorda av Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Robert Nyberg utvecklar:
– Vi lever efter något vi kallar det goda värdskapet. Det innebär att vi behandlar våra resenärer som gäster och vi uppmanar till och med våra gäster att reklamera om något skulle gå fel. I vissa fall kompenseras gästerna redan innan de hinner göra en reklamation. Det goda värdskapet genomsyrar hela organisationen, från förare till kundservice, vilket gett avkastning i både nöjda och återkommande gäster.

Detta innebär Nettbuss Travel satsning i Västsverige
Fördubblat antal avgångar Göteborg och Oslo
Nya hållplatser på: Kastrup, Köpenhamn, Sarpsborg, Moss, Tanum och Uddevalla
Affärsresenärer kan på ett enkelt och bekvämt sätt resa mellan två av Nordens största städer

Nettbuss Travel AB är en del av svenska Nettbusskoncernen, som omfattar cirka 630 fordon och cirka 1 500 medarbetare med en omsättning på 1,4 miljarder SEK. Under våra varumärken Nettbuss express och Nettbuss Bus4You erbjuder Nettbuss Travel AB resor till över 35 destinationer inom Sverige, Norge och Danmark med 2740 avgångar per vecka. Den svenska koncernen är en del av Nettbuss A/S, som bedriver verksamhet i Norge och Sverige. Nettbuss Travel AB omsätter 200 miljoner SEK per år.

storsatsarnettbuss.png