Köp pendlarkort

Pendlarkort finns för dig som ofta reser på samma sträcka.Vi erbjuder flera olika typer av pendlarkort; 10-kort, 25-kort, 50-kort, 100-kort, 20 resdagar och månadskort. Dessa köper du på nettbuss.se. Pendlarkort innebär förköpta resor med fördelen att priset per resa blir betydligt lägre än om du betalar en resa i taget. Du måste vara Premiummedlem för att kunna köpa något av våra pendlarkort.
Här registrerar du dig som Premiummedlem

10-kort

Du köper ett 10-kort med 10 enkelresor för den valda sträckan. Det finns två varianter av 10-kort; den ena kallar vi ”10-kort lågpris” och den andra ”10-kort alla dagar”. Oavsett vilket du väljer så kan du resa i båda riktningar på den valda sträckan inom en 90 dagarsperiod. Du bokar din biljett före varje resa via nettbuss.se och väljer att betala med pendlarkortet. I och med ditt köp garanteras du plats ombord på bussen.

25-kort
Du köper ett 25-kort med 25 enkelresor för den valda sträckan, och resorna görs inom 180 dagar. Du bokar din biljett före varje resa via nettbuss.se och väljer att betala med pendlarkortet. I och med ditt köp garanteras du plats ombord på bussen.

50-kort
Du köper ett 50-kort med 50 enkelresor för den valda sträckan, och resorna görs inom 270 dagar. Du bokar din biljett före varje resa via nettbuss.se och väljer att betala med pendlarkortet. I och med ditt köp garanteras du plats ombord på bussen.

100-kort
Du köper ett 100-kort med 100 enkelresor för den valda sträckan, och resorna görs inom 365dagar. Du bokar din biljett före varje resa via nettbuss.se och väljer att betala med pendlarkortet. I och med ditt köp garanteras du plats ombord på bussen.

20 resdagar
Med 20 resdagar-kort reser du så mycket du vill i båda riktningar under 20 valfria dagar. Kortet gäller enbart för sträckan Västerås-Arlanda flygplats med 90 dagars giltighetstid.
Fördelen är att du slipper att boka och betala biljetten före varje resa. Observera att du reser på biljetten i mån av plats på bussen.

Månadskort
Du reser obegränsat på den valda sträckan i båda riktningar under en månad. Kortet gäller enbart för sträckan Västerås-Arlanda flygplats. Fördelen är att du slipper att boka och betala biljetten före varje resa. Observera att du reser på biljetten i mån av plats på bussen.

Om du väljer att pendla med ett 20 resdagar-kort eller ett månadskort behöver du inte köpa biljett före varje resa. Din biljett skickas som sms till din mobil som du visar för föraren när du stiger ombord på bussen. Vid viseringen blir du incheckad och 40 minuter senare får du ett nytt sms med en ny biljett som gäller till nästa resa. Ditt kort aktiveras när du stiger ombord på bussen och visar sms-biljetten första gången. 

Välj den sträcka du planerar att resa på. Välj om det gäller för vuxen, studerande etc.
Du måste vara Premiummedlem för att kunna köpa något av våra pendlarkort. Köpta resedagar för en viss sträcka gäller i båda riktningarna. Vill du läsa mer om villkoren för våra olika pendlarkort klickar du här.  

Välj vilka orter du vill resa mellan

Välj pendlarkort

Vänligen välj först orter att resa mellan samt ålder på resenär för att kunna se tillgängliga pendlarkort och priser.