Köp pendlarkort

Pendlarkort finns för dig som ofta reser på samma sträcka.Vi erbjuder flera olika typer av pendlarkort; 10-kort, 20-kort, 25-kort, 50-kort, och 100-kort. Dessa köper du på nettbuss.se. Pendlarkort innebär förköpta resor med fördelen att du vet vad du betalar för varje resa i förväg och att priset per resa oftast blir betydligt lägre än om du betalar en resa i taget. Du måste vara Premiummedlem för att kunna köpa något av våra pendlarkort.
Här registrerar du dig som Premiummedlem

10-kort

Du köper ett 10-kort med 10 enkelresor för den valda sträckan. Det finns två varianter av 10-kort; den ena kallar vi ”10-kort lågpris” och den andra ”10-kort alla dagar”. Oavsett vilket du väljer så kan du resa i båda riktningar på den valda sträckan inom en 90 dagarsperiod. Du bokar din biljett före varje resa via nettbuss.se och väljer att betala med pendlarkortet. I och med ditt köp garanteras du plats ombord på bussen.

20-kort
Du köper ett 20-kort med 20 enkelresor för den valda sträckan, och resorna görs inom 180 dagar. Du bokar din biljett före varje resa via nettbuss.se och väljer att betala med pendlarkortet. I och med ditt köp garanteras du plats ombord på bussen

25-kort
Du köper ett 25-kort med 25 enkelresor för den valda sträckan, och resorna görs inom 180 dagar. Du bokar din biljett före varje resa via nettbuss.se och väljer att betala med pendlarkortet. I och med ditt köp garanteras du plats ombord på bussen.

50-kort
Du köper ett 50-kort med 50 enkelresor för den valda sträckan, och resorna görs inom 270 dagar. Du bokar din biljett före varje resa via nettbuss.se och väljer att betala med pendlarkortet. I och med ditt köp garanteras du plats ombord på bussen.

100-kort
Du köper ett 100-kort med 100 enkelresor för den valda sträckan, och resorna görs inom 365dagar. Du bokar din biljett före varje resa via nettbuss.se och väljer att betala med pendlarkortet. I och med ditt köp garanteras du plats ombord på bussen.

Välj den sträcka du planerar att resa på. Välj om det gäller för vuxen, studerande etc.
Du måste vara Premiummedlem för att kunna köpa något av våra pendlarkort. Köpta resedagar för en viss sträcka gäller i båda riktningar och komfortnivåer. Vill du läsa mer om villkoren för våra olika pendlarkort klickar du här.  

Välj vilka orter du vill resa mellan

Välj pendlarkort

Vänligen välj först orter att resa mellan samt ålder på resenär för att kunna se tillgängliga pendlarkort och priser.