Villkor för pendlarkort

 
10-kort
Du som vill köpa ett 10-kort måste vara Premiummedlem. Är du inte medlem blir du det enkelt i samband med köpet eller genom att klicka här.
Som medlem kan du under mina sidor registrera dina kortuppgifter, för smidiga köp framöver. Ditt 10-kort är personligt, och knutet till din telefon. Det är endast du personligen som kan resa på ditt 10-kort. 10-kort kan endast köpas på nettbuss.se.När det är en resa kvar på ditt befintliga 10 kort får du att få ett sms som en påminnelse om att det börjar bli dags att förnya ditt 10-kort. Om du inte önskar sms gällande påfyllning av nya resor skickar du "STOPP" till +46709032041308.
 
Perioden aktiveras när du köper ditt pendlarkort och 10-kortet är giltigt i 90 dagar från den dagen. Biljett inför varje resa bokas på nettbuss.se, och du använder betalalternativet för pendlarkort. Observera att du måste kunna styrka din rätt till rabatterat 10-kort (barn/ungdom/student/senior) om du köpt ett sådant. För mer information om det, vänligen se våra resevillkor. Ett köpt 10-kort refunderas inte. Kvarvarande resor från ett 10-kort återbetalas inte. Kortets giltighetstid kan heller inte ändras. När du bokar din biljett med 10-kort kan du välja att köpa till platsreservation, avbokningsskydd, extrabagage. Dessa tilläggsprodukter ingår inte i 10-kortet.

25, 50 respektive 100-kort
Du som köper ett 25-kort, 50-kort respektive 100-kort berättigas 25, 50 respektive 100 enkelresor för den valda sträckan. Resorna med 25-kort görs inom 180 dagar. Resorna med 50-kort görs inom 270 dagar och resorna med 100-kort görs inom 365 dagar. Perioden aktiveras när du köper ditt pendlarkort för 25-, 50- respektive 100-kort  Du bokar din biljett före varje resa via nettbuss.se och väljer att betala med pendlarkortet. I och med ditt köp garanteras du plats ombord på bussen.

Du som vill köpa ett 25/50/100-kort måste vara Premiummedlem. Är du inte medlem blir du det enkelt i samband med köpet eller genom att klicka här. Som medlem kan du under mina sidor registrera dina kortuppgifter, för smidiga köp framöver. Ditt 25/50/100-kort är inte personligt men personen som reser måste ha en giltig biljett. 25/50/100-kort kan endast köpas på nettbuss.se.När det är en resa kvar på ditt befintliga 25/50/100-kort får du att få ett sms som en påminnelse om att det börjar bli dags att förnya ditt 25/50/100-kort. Om du inte önskar sms gällande påfyllning av nya resor skickar du "STOPP" till +46709032041308.

Ett köpt 25/50/100-kort refunderas inte. Kvarvarande resor från ett 25/50/100-kort återbetalas inte. Kortets giltighetstid kan heller inte ändras.
När du bokar din biljett med 25/50/100-kort kan du välja att köpa till platsreservation, avbokningsskydd, extrabagage. Dessa tilläggsprodukter ingår inte i 25/50/100-kortet.

Månadskort
Du som vill köpa ett månadskort måste vara Premiummedlem. Är du inte medlem blir du det enkelt i samband med köpet eller genom att klicka här.
Som medlem kan du under mina sidor registrera dina kortuppgifter, för smidiga köp framöver.
Ditt månadskort är personligt, och knutet till din telefon. Det är endast du personligen som kan resa på ditt kort. För att se din biljett klickar du på länken som kommer som ett sms. Du kan också flytta din biljett till Passbook om så önskas.

Månadskort kan endast köpas på nettbuss.se. När du en gång köpt ett månadskort kan du skicka ett sms med meddelandet FÖRNYA till +46709032041308. Då fylls ditt saldo med ytterligare en månads-period. Du kan också köpa fler dagar på nettbuss.se om du hellre önskar det. 
När det är två dagar kvar på ditt befintliga månadskort får du att få ett sms som en påminnelse om att det börjar bli dags att förnya ditt månadskort. På så sätt riskerar du inte att stå utan biljett när det är dags att resa igen.

Perioden aktiveras först när du stiger ombord på bussen och validerar biljetten första gången. Månadskortet är giltigt i 30 dagar från den dag du åker på månadskortets första resa. När du köpt ditt månadskort får du en biljett skickad till dig. När du gått ombord, och föraren scannat din biljett utnyttjas denna första resan. Efter ca 40 minuter kommer du att få ett nytt sms med en ny biljett. Denna biljett används vid nästkommande resa. Föraren måsta ha scannat din biljett för att biljetten skall vara giltig. Observera att du måste kunna styrka din rätt till rabatterat månadskort om du köpt ett sådant. För mer information om det, vänligen se våra resevillkor.

Ett köpt månadskort refunderas inte. Kortets giltighetstid kan heller inte ändras. Pendlarkortet måste aktiveras inom 90 dagar från köpdagen.

Om du skulle tappa din telefon behöver du spärra ditt abonnemang. Du kan få ditt gamla nummer till en ny telefon och då skickar vi dina förbetalda resor till ditt mobilnummer. Om du byter telefonnummer kan du uppdatera ditt nummer på ditt Premiumkonto och vi sänder dina förbetalda resor till ditt nya mobilnummer. Om du skulle råka radera ditt sms gällande nästkommande resa ber vi dig skicka ”BILJETT” till +46709032041308. Du kan också maila till info@nettbuss.se så sänder vi ett nytt sms.
Om du inte önskar sms gällande påfyllning av nya resor skickar du "STOPP" till +46709032041308.
 
20 resdagar
Du som vill köpa ett 20 resdagar måste vara Premiummedlem. Är du inte medlem blir du det enkelt i samband med köpet eller genom att klicka här. Som medlem kan du under mina sidor registrera dina kortuppgifter, för smidiga köp framöver.
Dina 20 resdagar är personliga, och knutet till din telefon. Det är endast du personligen som kan resa på ditt kort. För att se din biljett klickar du på länken som kommer som ett sms. Du kan också flytta din biljett till Passbook om så önskas.

20 resdagar kan endast köpas på nettbuss.se. När du en gång köpt 20 resdagar kan du skicka ett sms med meddelandet FÖRNYA till +46709032041308. Då fylls ditt saldo med ytterligare 20 resdagar. Du kan också köpa fler dagar på nettbuss.se om du hellre önskar det. 
När det är två resdagar kvar på ditt befintliga månadskort får du att få ett sms som en påminnelse om att det börjar bli dags att förnya dina 20 resdagar. På så sätt riskerar du inte att stå utan biljett när det är dags att resa igen.

Perioden aktiveras först när du stiger ombord på bussen och validerar biljetten första gången. Dina 20 resdagar är giltiga i 90 dagar från den dag du åker på dina 20 resdagars första resa. När du köpt 20 resdagar får du en biljett skickad till dig. När du gått ombord, och föraren scannat din biljett utnyttjas denna första resan. Efter ca 40 minuter kommer du att få ett nytt sms med en ny biljett. Denna biljett används vid nästkommande resa.Föraren måsta ha scannat din biljett för att biljetten skall vara giltig. Observera att du måste kunna styrka din rätt till rabatterat månadskort om du köpt ett sådant. För mer information om det, vänligen se våra resevillkor.

Köpta resdagar refunderas inte. Kvarvarande resor från dina 20 resdagar återbetalas inte. Resdagarnas giltighetstid kan heller inte ändras. Pendlarkortet måste aktiveras inom 90 dagar från köpdagen.

Om du skulle tappa din telefon behöver du spärra ditt abonnemang. Du kan få ditt gamla nummer till en ny telefon och då skickar vi dina förbetalda resor till ditt mobilnummer. Om du byter telefonnummer kan du uppdatera ditt nummer på ditt Premiumkonto och vi sänder dina förbetalda resor till ditt nya mobilnummer. Om du skulle råka radera ditt sms gällande nästkommande resa ber vi dig skicka ”BILJETT” till +46709032041308. Du kan också maila till info@nettbuss.se så sänder vi ett nytt sms. Om du inte önskar sms gällande påfyllning av nya resor skickar du "STOPP" till +46709032041308.

Växla från månadskort till 20 resdagar, eller viceversa
Du kan skifta från månadskort till 20 resedagar. Låt säga att du har ett månadskort och det närmar sig semester. Då kan du köpa 20 resedagar, och värdet av de dagar du hade tidigare och ännu inte använt blir automatsikt överfört.
Kvarvarande värdet på månadskortet räknas ut (antal dagar kvar * pris per dag på månadskortet). Detta konverteras sedan till antal dagar för 20 resdagar (kvarvarande värde månadskortet /pris per dag på 20 resdagar). Att byta från 20 resdagar till månadskort går till på motsvarande sätt.

Har du frågor om pendlarkort går det fint att ringa oss på +46771-151515 eller maila oss på info@nettbuss.se så hjälper vi dig!


10-kort-bildrad.png