Info om Corona Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. 

Läs mer om cookies >>

Borås - Landvetter

Buss mellan Borås och Landvetter flygplats

Res mellan Borås och Landvetter flygplats med Nettbuss Bus4You eller Nettbuss express. Att resa med Nettbuss är bekvämt, enkelt, tryggt och punktligt vilket är viktigt när man har en anslutningstid att passa. Resan från Borås till Landvetter tar 35 minuter, är utan byte. Billigaste biljetterna finns här på nettbuss.se. 

Nettbuss Bus4You erbjuder:
- Stora sköna fåtöljer
- Stort benutrymme
- WiFi (gratis)
- Eluttag
- Möjlighet att sitta för dig själv, eller tillsammans med ditt favoritsällskap
- 98% punktlighet

Våra tre varumärken Vy express, Vy Bus4You och Flygbussarna toppar listan över de företag inom persontransport som har högst kundnöjdhet. Det visar en undersökning som Svenskt kvalitetsindex, SKI genomfört för 2020.   

Under de tio senaste åren har Vy Travel AB (tidigare Nettbuss Travel AB) placerat sig på förstaplatsen i undersökningen med den högsta nöjdheten bland privatresenärer inom persontransport. Det innefattar resor med tåg, buss och flyg i Sverige. Vi på Vy Travel AB bedriver kommersiell expressbusstrafik med tre varumärken; Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Källa: kvalitetsindex.se 

Resor med Vy Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och Vy är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012. 

 
Nettbuss Bus4You och Nettbuss express kör till Landvetter flygplats och stannar utanför huvudentrén där du når både avgående och ankommande flyg. Våra billigaste biljetter till Landvetter flygplats hittar du på nettbuss.se. Det går också bra att köpa biljett via telefon på 0771-151515, via våra biljettautomater eller hos någon av våra återförsäljare.