Din biljett

Din biljett är både ditt kvitto på köpet samt gäller som ditt färdbevis. Det finns ett flertal olika typer av biljettlösningar som vi erbjuder och du kan själv som resenär välja den som passar dig bäst.

Biljetten:
Din biljett har ett bokningsnummer och en streckkod. Föraren läser av streckkoden med en scanner, vilket gör ombordstigningen snabb och smidig. Det går också bra att uppge bokningsnumret för föraren.  

SMS-biljett:
Om du har angett ett giltigt mobiltelefonnummer och kryssat i valet att du önskar att få biljetten som SMS-biljett, får du inom några minuter efter bokningen ett SMS från oss innehållandes din reseinformation samt en länk till biljetten. Om du har möjlighet att öppna länken till din biljett är vi tacksamma, eftersom det då går snabbare vid ombordstigningen.

Övrig information rörande din biljett:

 - Din biljett är inte personlig, det viktiga är att den som reser har ett korrekt bokningsnummer.
    Vi ser gärna att den som reser har med biljetten med streckkoden eftersom det då går snabbare vid ombordstigningen.
 - Biljetten gäller endast till den avgångstid som biljetten köpts till (med undantag för obokade biljetter för sträckan Västerås-Arlanda flygplats).
 - Vi stannar endast på de hållplatser som finns angivna i vår tidtabell.
 - Avbokningsskydd kan endast köpas samtidigt som biljetten.
 - Vi säljer inte biljetter ombord (med undantag för sträckan Västerås-Arlanda flygplats, där man kan köpa biljett med betalkort).  

Välkommen att resa med oss!