Din biljett

Din biljett är både ditt kvitto på köpet samt gäller som ditt färdbevis. Det finns ett flertal olika typer av biljettlösningar som vi erbjuder och du kan själv som resenär välja den som passar dig själv bäst.

Biljetten:
Din biljett har ett bokningsnummer och en streckkod. Föraren läser av streckkoden med en scanner, vilket gör ombordstigningen snabb och smidig. Det går också bra att uppge bokningsnumret för föraren.  

Svenskt körkort/ID-kort med streckkod:
För dig som har svenskt körkort kan du även använda det som färdbevis. För att det skall fungera måste samtliga 10 siffror i personnumret anges vid biljettköp. Observera att detta endast gäller personer med svenskt personnummer.
Vi använder aldrig personnummer för att söka någon som helst information om våra kunder. Vi lämnar heller inte ut information om våra kunder till andra företag eller organisationer. Personnummer tar vi endast i syftet att våra kunder lätt och smidigt skall kunna resa på sitt körkort.

SMS-biljett:
Om du har angett ett giltigt mobiltelefonnummer och kryssat i valet att du önskar att få biljetten som SMS-biljett. Får du inom några minuter efter bokningen ett SMS från oss innehållandes din reseinformation samt en länk till biljetten. Om du har möjlighet att öppna länken till din biljett är vi tacksamma, eftersom det då går snabbare vid ombordstigningen.

Övrig information rörande din biljett:

 - Din biljett är inte personlig, det viktiga är att den som reser har ett korrekt bokningsnummer.
    Vi ser gärna att den som reser har med biljetten med streckkoden eftersom det då går snabbare vid ombordstigningen.
 - Biljetten gäller endast till den avgångstid som biljetten köpts till (med undantag för obokade biljetter för sträckan Västerås-Arlanda flygplats).
 - Vi stannar endast på de hållplatser som finns angivna i vår tidtabell.
 - Avbokningsskydd kan endast köpas samtidigt som biljetten.
 - Vi säljer inte biljetter ombord (med undantag för sträckan Västerås-Arlanda flygplats, där man kan köpa biljett med betalkort).
- Biljett köpt via vårt snabbflöde, hos Swedavias återförsäljare eller i en biljettautomat kan vara öppen. Det innebär att du kan få vänta till nästa avgång om den närmsta är fullbokad. Vill du ha en biljett till en specifik avgång måste denna väljas i samband med bokningen.  

Välkommen att resa med oss!