Fler direktavgångar till Arlanda flygplats

Från och med den 26 oktober kör vi fler avgångar direkt till Arlanda flygplats från Karlstad, Kristinehamn, Karlskoga och Örebro med Nettbuss Bus4You. När du reser med Nettbuss Bus4You sitter du i en skön fåtölj med extra stort benutrymme. Det finns gratis WiFi och eluttag vid varje säte. Du är dessutom snäll mot både plånboken och miljön. Kort och gott en lyxig, bra och pålitlig transfer till din flygresa!

50% rabatt på returen

Nu får du som reser tur- och retur till Arlanda flygplats 50% rabatt på returresan. Erbjudandet gäller på sträckan Oslo-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Västerås-Arlanda flygplats och omvänt. Rabatten dras per automatik när du bokar den på nettbuss.se, hos någon av våra återförsäljare eller via vår telefonbokning på nummer +46771-151515. Ut- och hemresan måste bokas vid samma tillfälle för att rabatten skall erbjudas. Erbjudandet gäller till den 6 november 2016, och går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Biljetter är billigast på nettbuss.se eller via vår app

Du kan köpa biljett via +46771-151515, via någon av våra återförsäljare och via nettbuss.se. Biljetter till lägst pris finns alltid på nettbuss.se. Nettbuss.se finns som app för snabba och smidiga biljettköp, trafikinformation och annat som kan vara bra att veta när du skall resa med oss. Sök efter nettbuss, eller nettbuss.se i App Store eller i Google play.

fler-avgångar-sidobanner.png