Fototävling - Vinn 3000 kronor att resa för!

Har du en riktigt härlig sommarbild och vill vinna pengar att resa för? Då ska du vara med och tävla med Nettbuss Bus4You. Tävlingen går ut på att du lägger upp din bästa sommarbild på Instagram och taggar med #bus4yousommar17.
 
Tänk på att ha öppen profil på Instagram för att inlägget skall bli synligt och bilden skall läggas upp innan den 1 augusti 2017. Du måste ha rätten till bilden för att det ska vara ett giltigt tävlingsbidrag. Vi väljer därefter ut de 5 bilder vi gillar mest och publicerar dem på vår Facebooksida (Nettbuss Bus4You). Den bild som får flest likes vinner ett tillgodohavande motsvarande 3000 kronor som kan nyttjas för resor med Nettbuss Bus4You och Nettbuss express. Röstningen på Facebook pågår till klockan 15:00 den 4 augusti 2017.  

Om du vill får du såklart gärna gilla Nettbuss Bus4You på Facebook och dela tävlingen. Ju fler som gillar din bild desto större är chansen att vinna. Blir du den lyckliga vinnaren kan du resa många gånger, bjuda med en kompis till ert favoritresemål eller kanske låta en kär vän testa våra sköna fåtöljer ombord för att komma och hälsa på dig. Saldot gäller i 12 månader.   

Lycka till!

bildrad.png

Priset består av ett (1) tillgodohavande motsvarande 3000 kronor, som kan nyttjas för resor med Nettbuss Bus4You och Nettbuss express. Tävlingen går ut på att dela en (1) bild publicerad på instagram och kommentera bilden med #bus4yousommar17. Den tävlande måste äga rättigheterna till bilden som läggs upp som tävlingsbidrag. Bilden ska läggas upp innan den 1 augusti 2017 kl 10:00. Fem (5) finalister kommer att utses av en jury bestående av personer från Nettbuss Travel AB, som inkluderar Nettbuss Bus4You. Dessa 5 bilder publiceras på Nettbuss Bus4Yous Facebooksida. Den av dessa fem bilder som får flest likes vinner. Röstningen på Facebook pågår till den 4 augusti 2017 kl 15:00. En (1) vinnare utses. Vinnaren kontaktas via Instagram. Vinnaren har 2 dagar på sig att tacka ja till vinsten genom att skicka ett mail till info@nettbuss.se med personuppgifter och adress. Om vinnaren inte har hört av sig inom utsatt tid kommer en ny vinnare att utses. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinster kan inte ändras eller bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt. Personer under 18 år måste ha målsmans tillstånd att tävla. Nettbuss Bus4You (Nettbuss Travel AB) förbehåller sig rätten att publicera vinnarnas namn samt rätten att skicka eventuella erbjudanden till samtliga tävlande. Personuppgifter kommer inte att lämnas till tredje part. Nettbuss Travel AB (Nettbuss Bus4You) förbehåller sig rätten att fritt ta bort inlägg som kan vara stötande eller opassande. Tävlingen anordnas av Nettbuss Travel AB (vilket inkluderar Nettbuss Bus4You). Denna tävling är inte på något sätt sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Facebook eller Instagram.