Höststaden Göteborg

Är inte Göteborg den perfekta höstdestinationen? En lagom stor stad där det finns något för alla intressen och åldrar. Shopping bland små mysiga gator eller i lite större köpcenter, härliga kaféer, bra restauranger, utställningar, museum och mängder av små skärgårdsöar dit du kan ta båten för en billig peng. Om du är riktigt modig vill vi slå ett slag för Halloween på Liseberg och Universeums Creepy Science. Vill du veta mer om vad du kan göra i Göteborg i höst? Kika här för att komma till Göteborgs officiella besöksguide.

Högsta komfort till ett bra pris - Res till Göteborg med Nettbuss Bus4You
Passa på att boka din bussresa redan nu! Vi kör till Göteboprg från en mängd olika orter flera gånger dagligen. Våra billigaste biljetter bokas på nettbuss.se. Du kan också köpa din biljett via +46771-151515 eller hos någon av våra återförsäljare.

bussbanner.png

 
Rabatt på riktigt härligt hotell i Göteborg
Nettbuss Bus4You erbjuder dig som bokar boende på Gothia Towers 150 kronor rabatt. Gothia Towers ligger mitt i centrala Göteborg vid Korsvägen. Här har du nära till det mesta, både nöjen, shopping, restauranger och alla tänkbara kommunikationer. Gothia Towers är granne med nöjesparken Liseberg, Scandinavium och Universeum. För att boka hotell med rabatt, klicka här.

gothiahagabanner.png

Höstlov i Göteborg, kul för både stora och små!
Liseberg har under höstlovet öppet i 13 dagar vilka är fyllda med allt från hårresande skräckhus och ljusskygga figurer till barnsligt bus och godis. 30 karuseller och nervkittlande berg- och dalbanor har Halloween-öppet. Universeums Creepy science bjuder på vetenskap inom kemi, fysik, biologi och teknik genom ett fasligt filter. Det blir ett förskräckligt äventyr för vetgiriga barnfamiljer, orädda höstlovsfirare och en och annan vampyr.

lisebergbanner.png

Tack till Anders Wester/www.goteborgsfotografier.se, Stefan Karlberg Liseberg/Göteborg & Co, 
Superstudio D&D/Göteborg & Co och Beatrice Törnros/ Göteborg & Co för lånet av era underbara bilder!

 

sidecolumngöteborg3.png