Komfortnivåer ombord

Våra bussar har två olika komfortnivåer vilket kan jämföras med första och andra klass på tåg eller ekonomi och business på flyg.    

Komfortnivå plus; Här finns sköna skinnfåtöljer, med benplattor för bästa sittkomfort och utrymmet för benen är väl tilltaget. Komfortnivå plus har en rad med enkelsäten, och en rad med dubbelsäten (1+2 sittning). Enkelraden passar utmärkt för den gäst som önskar att sitta lite avskilt. Samtliga platser i plus går att reservera och att ha förbokat sin egen favoritplats innan avresan gör resan än mer behaglig. Gratis WiFi (4G) och eluttag vid varje fåtölj finns att tillgå. Komfortnivå plus finns på övervåningen av dubbeldäckarna.

Komfortnivå ekonomi; Här sitter du i komfortabla, fällbara standardsäten som är gjorda för långa resor. Komfortnivå ekonomi (tidigare eco) har två rader med dubbelsäten (2+2 sittning). Du kan reservera din specifika favoritplats för att få en än mer behaglig resa. Gratis WiFi och eluttag finns ombord på Nettbuss express ordinarie bussar. Piktogrammen som visas vid avgången i bokningsflödet informerar dig om vad som finns ombord. Komfortnivå eco finns på undervåningen av dubbeldäckarna.

eco plus bildrad.png