Landvetter flygplats

Den 26 juni börjar vi trafikera Landvetter flygplats med Nettbuss Bus4You och Nettbuss express. Landvetter flygplats är ett stopp på sträckan Göteborg-Stockholm. Det innebär att du nu kan resa till Landvetter flygplats från Göteborg, Borås, Jönköping, Mjölby, Linköping, Norrköping och Stockholm. Att resa med Nettbuss är bekvämt, enkelt, tryggt och punktligt vilket är viktigt när man har en anslutningstid att passa. Det är dessutom snällt mot både miljön och plånboken.

Nettbuss Bus4You, moderna dubbeldäckare med två komfortnivåer
Nettbuss Bus4You erbjuder bussresa med högsta komfort, där du kan välja mellan två komfortnivåer; ekonomi och plus. I plus sitter du alltid bekvämt i stora, sköna skinnfåtöljer med gott om utrymme för benen. Du kan välja att sitta för dig själv eller tillsammans med ditt ressällskap. Komfortnivå plus hittar du på övervåningen. Ombord finns gratis WiFi och eluttag vid varje plats. Nettbuss Bus4You har haft Sveriges nöjdaste kunder enligt mätningar gjorda av SKI, Svenskt kvalitetsindex. Mätningarna omfattar hela persontransportbranschen och inkluderar buss, tåg och flyg.Att resa med Nettbuss Bus4You är trots den höga komforten snällt mot både plånboken och resorna är märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Säkerheten står i fokus och Nettbuss är det enda bolag i branschen som är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012.

Våra billigaste biljetter till Landvetter flygplats hittar du på nettbuss.se. Det går också bra att köpa biljett via telefon på 0771-151515, via våra biljettautomater eller hos någon av våra återförsäljare. 

landvetter.png