Med Nettbus Bus4You är avståndet inte långt till dem du tycker om

Ibland går det alldeles för lång tid innan man träffar sina nära och kära. Så behöver det inte vara tänker vi. Vi har släppt sommarens alla resor och vi erbjuder dig att resa till en mängd olika städer och orter runt om i Sverige, Norge och Danmark. Flera gånger dagligen trafikerar vi Köpenhamn, Oslo, Stockholm, Karlstad, Västerås, Örebro, Helsingborg, Malmö och Göteborg. Om du inte har anledning att åka till någon kan du alltid resa tillsammans med någon.
 
Med Nettbuss Bus4You reser du alltid bekvämt. Ombord finns stora, sköna fåtöljer och det finns gott om utrymme för benen. Du kan välja att sitta för dig själv eller tillsammans med ditt favoritsällskap. Gratis WiFi och eluttag finns vid alla platser. Att resa med buss är hållbart och alla resor med Nettbuss Bus4You är märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Vi sätter säkerheten främst och Nettbuss är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012. Nettbuss Bus4You har Sveriges nöjdaste kunder enligt mätningar gjorda av SKI, Svenskt kvalitetsindex. För åttonde året i rad har Nettbuss Bus4You fått högst betyg i persontransportbranschen, vilket inkluderar tåg-, flyg- och bussbolag.

Att resa med buss är snällt mot  plånboken och våra billigaste biljetter hittar du alltid på nettbuss.se. Du kan även köpa biljetter hos någon av våra återförsäljare eller via 0771-151515. 

Flygbuss
Ska du resa vidare med flyg tar vi dig säkert och smidigt till Landvetter flygplats, Kastrup, Arlanda flygplats och Gardemoen. Att resa med buss är säkert och punktligt vilket är viktigt när man har en anslutningstid att passa. Flygbuss bokar du enkelt och billigt på nettbuss.se.

Resor inom Norge
Vill du resa i Norge och uppleva någon av världens vackraste platser? Våra norska kollegor i Nettbuss AS kör till bland annat Kristiansund, Ålesund, Stryn, Lillehammer, Kongsvinger, Kristiansand och Trondheim. På nettbuss.se finner du ett mycket stort utbud av norska städer och orter. 

 sommar.png