Midsommartävling

Tävlingen är avslutad och vinnaren är presenterad under tävlingsinlägget på Facebook och Instagram. Inom kort kör vi en ny tävling, och vi önskar dig hjärtligt välkommen att medverka då!

Dela din bästa midsommarbild och tävla om en Instax polaroidkamera!
Ladda upp en bild från ditt midsommarfirande på Instagram och tagga #bus4youmidsommar för att vara med och tävla om en Fujifilm Instax polaroidkamera inkl. 30 st. fotopapper.

Må härligaste bilden vinna! 

sommar.png 
Tävlingsregler
Du som är med i vår midsommartävling är med och tävlar om en Fujifilm Instax polaroidkamera inkl. 30 st. fotopapper. Uppskattat vinstvärde är 1346 SEK. För att juryn ska kunna se ditt tävlingsbidrag krävs att du har öppen profil på Instagram. Du får tävla med obegränsat antal tävlingsbidrag. Tävlingen avslutas kl. 12:00 den 25 juni 2018. 

En (1) vinnare utses. Genom att deltaga i tävlingen intygar du att du har samtycke till brukande av bilden från eventuella personer som är identifierbara i fotot samt godkänner att vi publicerar vinstbilden på vår Facebook-sida och Instagram. 

Vinnande bidrag bestäms av en jury bestående av personal från Nettbuss Bus4You (Nettbuss Travel AB). Beslut av vinnande bidrag kan ej överklagas. Vinnaren presenteras den 25 juni på Nettbuss Bus4You’s Facebook och Instagram. Vinnaren kontaktas via Instagram, med en kommentar under det vinnande bidraget. För att mottaga vinsten måste vinnaren kontakta Nettbuss via mail på info@nettbuss.se inom två (2) dagar efter publicering av vinnare.
Tävlingen anordnas av Nettbuss Travel AB (vilket inkluderar Nettbuss Bus4You). Denna tävling är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook eller Instagram. Vinsten kan inte ändras eller bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter. Personuppgifter kommer inte att lämnas till tredje part. Nettbuss Bus4You förbehåller sig rätten att fritt ta bort inlägg som kan vara stötande eller opassande. Personer under 18 år måste ha målsmans tillstånd att tävla.