Nettbuss Bus4You storsatsar på västkusten

Vi på Nettbuss Travel AB satsar stort i Västsverige och investerar 30 miljoner kronor när vi fördubblar utbudet av avgångar mellan Göteborg och Oslo. Bakgrunden till satsningen är den ökade efterfrågan på ett större reseutbud med hög komfort. Bara i fjol reste närmare 400 000 resenärer med våra bussar mellan Göteborg och Oslo. Idag den 28 april rullar sex nya Nettbuss Bus4You-bussar ut i trafik på västkusten.
Det här är den största satsningen vi gjort hittills i Sverige och eftersom vi ser en ökad efterfråga på resor med hög komfort kommer de nya bussarna att vara Nettbuss Bus4You som är vårt premiumalternativ. De har lyxigare säten, väsentligt mer benutrymme, gratis WiFi och eluttag vid varje plats, säger Robert Nyberg, vd för Nettbuss Travel AB.  
 
Med en allt hårdare konkurrens inom persontransport, med nya aktörer på marknaden och prispressning, väljer vi att satsa på ett utökat utbud av premiumresor och ett fortsatt fokus på kundservice. 
 – Med Nettbuss Bus4You har vi förändrat sättet att resa med buss. Vi har lockat resenärer som normalt sett inte reser med buss, tack vare kombinationen hög komfort till ett lågt pris. Det är helt enkelt lättare att arbeta ombord då man har gott om plats och ett stabilt WiFi till ett mycket lägre pris än vad tåg och flyg kan erbjuda, säger Robert Nyberg.
 
Nettbuss Bus4You har haft Sveriges nöjdaste kunder de senaste sju åren – enligt mätningar gjorda av Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Robert Nyberg utvecklar: 
 – Vi lever efter något vi kallar det goda värdskapet. Det innebär att vi behandlar våra resenärer som gäster och vi uppmanar till och med våra gäster att reklamera om något skulle gå fel. I vissa fall kompenseras gästerna redan innan de hinner göra en reklamation. Det goda värdskapet genomsyrar hela organisationen, från förare till kundservice, vilket gett avkastning i både nöjda och återkommande gäster.
 
Satsningen innebär fördubblat antal avgångar på sträckan Köpenhamn – Malmö – Helsingborg -  Göteborg – Oslo. De hållplatser som blir helt nya är  Kastrup, Sarpsborg, Moss, Tanum och Uddevalla.

Nettbuss Bus4You erbjuder resor i förstaklass, i komfortnivå kallad plus. I plus kan man som gäst sitta enskilt eller tillsammans med sitt resesällskap. Här finns sköna, breda fåtöljer med gott om utrymme för benen. Ombord finns även komfortnivå; ekonomi där man kan resa behagligt till marknadens lägsta priser. Gratis WiFi och eluttag finns tillgängligt i hela bussen, vilket ingår i biljettpriset.

 

storsatsarnettbuss.png