Otroliga Oslo

Att resa till Oslo kan man absolut göra även på vintern eftersom det är en stad som är vacker oavsett årstid. Oslo är en av Europas snabbast växande huvudstäder med ny intressant arkitektur och konst att se och spännande restauranger att prova. Stadskärnan är trots det relativt kompakt och intim och det är lätt att ta sig runt till fots, med cykel, med buss eller med trikk (spårvagn). Utanför stadens puls finns härliga friluftsområden som under vintern är perfekta att utforska på skidor om snön lägger sig. Oslo har 40 öar i Oslofjorden, stora parker och skogsområden som täcker över hälften av ytan. Vill du veta vad som händer i Oslo? Klicka här för att komma till Oslos officiella besöksguide.

Oslo är också den perfekta knutpunkten för att ta sig vidare till någon av Norges fina skidområden. Res vidare med Nettbuss till Hemsedal, Gol, Geilo, Øyer (Hafjell) och Ringebu (Kvitfjell), för att nämna några av Norges alla skidpärlor. På nettbuss.se finner du hela expressbussutbudet och kan boka din sköna snöresa. Du kan givetvis ta med dina skidor eller din snowbord på bussen. Då väljer du specialbagage under tilläggsprodukter i samband med bokningen.

2 kort banner.png

15% rabatt på resan

Just nu erbjuder vi dig som är medlem 15% rabatt på din resa till Oslo*. Ange koden FROST2017 när du bokar. Är du ännu inte medlem blir du det enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här.  

rabatt kort banner.png 
Jobba i Norge?

Gillar du Oslo och Norge så mycket att du vill stanna? Hos vår samarbetspartner Sverige-Norge finner du en rad lediga tjänster i både Oslo och på flera andra orter i Norge. Klicka här för att se vilka lediga jobb du kan söka.

1 kort banner.png

Reser till Oslo ofta? Köp pendlarkort!

Om du reser ofta till Oslo kan det vara smart att köpa ett av våra Pendlarkort. Läs om de olika alternativen och se vilket som kan passa dig bäst! >> Pendlarkort

3 kort banner.png


Res till och från Oslo med Nettbuss Bus4You

Nettbuss Bus4You (plus) erbjuder dig resa i sköna, breda fåtöljer med gott om utrymme för benen. Ombord finns gratis WiFi och eluttag vid varje plats. Nettbuss Bus4You går flera gånger dagligen mellan Oslo och Malmö (och omvänt) via Göteborg. Från Oslo kan du resa till Göteborg, Helsingborg, Lund och Malmö men även från Oslo till Borås, Jönköping och Linköping. Från Oslo kan du resa till Karlstad, Kristinehamn, Karlskoga, Örebro, Västerås, Arlanda flygplats och Stockholm. Att resa med Nettbuss Bus4You är enkelt, behagligt och snällt mot både plånboken och miljön. Våra billigaste biljetter hittar du på nettbuss.se. Du kan också köpa biljetter via våra återförsäljare eller via 0771-151515. 

Vill du resa med vårt allra billigaste alternativ? Med Nettbuss express reser du riktigt billigt i vanlig expressbusskomfort. Ombord finns gratis WiFi och eluttag. Nettbuss express kör bussar mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg. Med Nettbuss express kan du resa riktigt billigt från Oslo till Göteborg, Helsingborg, Malmö, Köpenhamn men även till Borås, Jönköping, Mjölby och Linköping. Vi erbjuder bussresa till marknadens lägsta priser och de billigaste biljetterna hittar du på nettbuss.se. Du kan också köpa biljetter via våra återförsäljare eller via 0771-151515.
2 kort banner.png
* Erbjudandet gäller till och med den 23 mars 2017. Erbjudandet kan dessvärre inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter och gäller inte för resor som bokas med Fjällexpressen, Lingmerths buss, BT Buss eller Björks buss. Erbjudandet gäller inte heller resor som körs av Nettbuss Norge. Erbjudandet gäller inte när du köper din biljett i våra biljettautomater eller (snabbflödet) "Flygbuss Västerås-Arlanda" på mobilversionen. 

 

 

sidecolumnoslo.png