Premiumbuss trafikerar sträckan Ludvika - Stockholm

Den 31 maj börjar Nettbuss Bus4You trafikera sträckan Ludvika-Stockholm via Smedjebacken, Söderbärke, Fagersta och Västerås. Ökad efterfrågan av resor med högsta komfort har lett fram till satsningen av dubbeldäckare på linjen. På övervåningen finner du stora sköna fåtöljer, med gott om utrymme för benen. Här finns en rad med enkelsäten och en rad med dubbelsäten så att du kan välja om du vill sitta för dig själv eller tillsammans med ditt resesällskap. Gratis WiFi och eluttag finns i hela bussen. Perfekt oavsett om du vill jobba, plugga eller bara slösurfa. Resan mellan Ludvika och Stockholm görs utan byte. Att resa med buss är smidigt, komfortabelt och säkert. Dessutom är det bra för miljön och snällt mot plånboken!

Rabatt på dagsresan till Stockholm
Vi erbjuder dig som reser från Ludvika, Smedjebacken, Söderbärke eller Fagersta till Stockholm 30% rabatt när du köper en tur- och returresa samma dag. Ut- och hemresan måste bokas samtidigt och rabatten gäller alla dagar i veckan fram till den 25 juni 2017 med Nettbuss Bus4You. 

 avtalskund komfort.png

Pressrelease

 
Fortsatt satsning i norr med Nettbuss Bus4You
– ny premiumbuss mellan Ludvika och Stockholm
 
Tidigare i vår bolaget 30 miljoner kronor i nya bussmodeller för resor i Västsverige och nu får även resenärer på väg till och från Stockholm förhöjd komfort och standard. I samband med storsatsningen på västkusten kommer en ny Nettbuss Bus4You dubbeldäckare att rulla ut i trafik den 31 maj på den befintliga linjen mellan Ludvika och Stockholm.
 
– Det är den ökade efterfrågan på resor med hög komfort som lett fram till uppgraderingen, säger Elvir Rascic försäljningschef Nettbuss Travel, där varumärket Nettbuss Bus4You ingår.
 
Nettbuss Bus4You har haft Sveriges nöjdaste kunder de senaste sex åren – enligt mätningar gjorda av Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Elvir Rascic fortsätter;
 
– Att resa med vårt premiumalternativ Nettbuss Bus4You innebär bekvämlighet för resenären med lyxigare säten och gott om benutrymme. Det är gratis WiFi ombord och eluttag vid varje plats.
 
Från och med premiärturen den 31 maj kör bussen en tur- och returresa alla dagar i veckan mellan Ludvika och Stockholm. Resenärerna transporteras hela vägen utan byte från linjens starthållplats i Ludvika i vald komfortnivå på nedre eller övre plan. Mellanliggande hållplatser på linjen är Smedjebacken, Söderbärke, Fagersta och Västerås.
 
Detta innebär satsningen på linjen Ludvika – Stockholm

·         Nettbuss Bus4You dubbeldäcksbuss har platser uppdelade i två komfortnivåer; plus och ekonomi
·         Ovanvåningen erbjuder 36 platser i komfortnivå plus respektive 22 platser i komfortnivå ekonomi på bottenplan
 
 
För mer information, vänligen kontakta; Elvir Rascic, försäljningschef Nettbuss Travel AB
e: elvir.rascic@nettbuss.se

Nettbuss Travel AB är en del av svenska Nettbusskoncernen, som omfattar cirka 630 fordon och cirka 1 500 medarbetare med en omsättning på 1,4 miljarder SEK. Under våra varumärken Nettbuss express och Nettbuss Bus4You erbjuder Nettbuss Travel AB resor till över 35 destinationer inom Sverige, Norge och Danmark med 2740 avgångar per vecka. Den svenska koncernen är en del av Nettbuss A/S, som bedriver verksamhet i Norge och Sverige. Nettbuss Travel AB omsätter 200 miljoner SEK per år.
Mer information finns på
www.nettbuss.se