Provåkarkampanj

 - Testa Nettbuss Bus4You mellan Göteborg och Oslo gratis i två veckor!
 
Visste du att Nettbuss Bus4You har Sveriges nöjdaste kunder, och har haft det under de senaste sju åren? Det visar mätningar gjorda av SKI, Svenskt kvalitetsindex som undersökt persontransportbranschen vilken inkluderar flyg, tåg och busstrafik i Sverige.
 
Nettbuss Bus4You erbjuder resor i stora, sköna skinnfåtöljer med gott om utrymme för benen. Ombord finns stabilt WiFi och eluttag finns vid varje plats. Det gör att du kan nyttja tiden på bästa sätt. Om det är att jobba, slumra, dagdrömma eller surfa bestämmer du själv. I komfortnivå plus, vår förstklassiga avdelning finns en rad med singelsäten och en rad med dubbelsäten. Det gör att du kan välja att sitta för dig själv eller tillsammans med ditt resesällskap. Vi erbjuder även komfortnivå ekonomi, vilken passar perfekt för dig som vill resa extra kostnadssmart.

Nettbuss Bus4You är du gäst. Du blir väl mottagen av våra fantastiska och kompetenta förare, din värd. De kör dig tryggt och säkert till din slutdestination. Att resa med Nettbuss Bus4You är snällt mot plånboken, även om du väljer att resa förstklassigt. Vi har en mängd avgångar varje dag vilket ger dig möjlighet att välja den avgångstid som passar dig bäst. Resan mellan Göteborg och Oslo är alltid utan byte och tar ca tre och en halv timma.  Att resa med Nettbuss Bus4You innebär också att du är snäll mot miljön. Att resa tillsammans minskar miljöpåverkan och resan med Nettbuss Bus4You är märkt med Naturskyddsföreningens ”Bra miljöval”.

Just nu har vi en provåkarkampanj som vänder sig till företag i Göteborgsregionen som reser mellan Göteborg och Oslo. Vi vill att ni ska upptäcka alla de fördelar som finns med att resa med Nettbuss Bus4You. Vill du prova att resa med oss?
Ansökan gör du genom att skriva till oss och berätta om ert företag och hur ofta ni reser mellan Göteborg och Oslo. Ange ert organisationsnummer, vem som är firmatecknare och kontaktuppgifter till den som är ansvarig för företagets resor. Ansökan skickas till foretag@nettbuss.se senast den 20 januari 2018. De företag vi väljer ut får ett företagskonto och erbjuds att resa gratis mellan Göteborg och Oslo under två valfria (sammanhängande) veckor under januari-mars 2018.
 
Varmt välkomna till oss på Nettbuss Bus4You!

avtalskund komfort.png