Res med Nettbuss Bus4You i tjänsten

Att resa med Nettbuss Bus4You är det perfekta alternativet när du reser i tjänsten. Lämna bilen hemma och utnyttja restiden i en lugn och bekväm miljö. Med eluttag vid varje fåtölj och tillgång till gratis WiFi kan du enkelt arbeta, tänka och förbereda dig för möten och presentationer.

Nettbuss Bus4You komfortnivå plus (1:a klass) erbjuder dig att resa i stora, sköna skinnfåtöljer med gott om utrymme för benen. Ombord finns gratis WiFi (4G) och eluttag vid varje fåtölj. För dig som vill resa till marknadens lägsta pris finns komfortnivå ekonomi (2:a klass). Här sitter du i säten som är gjorda för långfärdsresor. Även här finns eluttag och gratis WiFi. Att resa med Nettbuss Bus4You är bekvämt, trivsamt samt snällt mot både plånboken och miljön.

Om du reser med oss när du reser i tjänsten kan vi skapa ett avtal mellan Nettbuss Bus4You och ditt företag. För våra avtalskunder erbjuder vi  smidiga biljettbokningar och en samlad månadsfaktura. 


Kontakta oss:
foretag@nettbuss.se eller ring oss på 0771-151515.

Välkommen!

avtalskund komfort.png

Bättre pris med pendlarkort

Om du reser ofta med oss kan det vara smart att köpa ett av våra pendlarkort. Pendlarkort ger bättre pris på resan oavsett om du reser privat eller i tjänsten. Läs mer om våra alternativ och välj det som passar dig allra bäst!
>>Pendlarkort