Sommarens bästa resor

Nu har vi släppt sommarens alla resor och vi erbjuder dig att resa till en mängd olika städer och orter runt om i Sverige, Norge och Danmark. Flera gånger dagligen trafikerar vi Köpenhamn, Oslo, Stockholm, Karlstad, Västerås, Örebro, Helsingborg, Malmö och Göteborg. Sköna städer med både grönska, shopping, uteserveringar och spännande kulturliv. Bara att välja ut din pärla som kommer att ge dig bästa sommarupplevelsen!
 
Med Nettbuss Bus4You reser du alltid bekvämt. Ombord finns stora, sköna fåtöljer och det finns gott om utrymme för benen. Du kan välja att sitta för dig själv eller tillsammans med ditt favoritsällskap. Gratis WiFi och eluttag finns vid alla platser. Att resa med buss är hållbart och alla resor med Nettbuss Bus4You är märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Vi sätter säkerheten främst och Nettbuss är trafiksäkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012. Nettbuss Bus4You har Sveriges nöjdaste kunder enligt mätningar gjorda av SKI, Svenskt kvalitetsindex. För sjunde året i rad har Nettbuss Bus4You fått högst betyg i persontransportbranschen, vilket inkluderar tåg-, flyg- och bussbolag. Att resa med buss är snällt mot  plånboken och våra billigaste biljetter hittar du alltid på nettbuss.se. Du kan även köpa biljetter hos någon av våra återförsäljare eller via 0771-151515. 

Flygbuss
Ska du resa vidare med flyg tar vi dig säkert och smidigt till Landvetter flygplats, Kastrup, Arlanda flygplats och Gardemoen. Att resa med buss är säkert och punktligt vilket är viktigt när man har en anslutningstid att passa. Flygbuss bokar du enkelt och billigt på nettbuss.se

Resor inom Norge
Vill du resa i Norge och uppleva någon av världens vackraste platser? Våra norska kollegor i Nettbuss AS kör till bland annat Kristiansund, Ålesund, Stryn, Lillehammer, Kongsvinger, Kristiansand och Trondheim. På nettbuss.se finner du ett mycket stort utbud av norska städer och orter.

Festivaler och konserter
Res med Nettbuss Bus4You och Nettbuss express till: 
Summerburst i Göteborg
Summerburst i Stockholm
Putte i parken i Linköping (Vi stannar i centrum och därifrån är det lätt att ta sig till festivalområdet)
Roskildefestivalen (Vi kör till Köpenhamn och därifrån är det lätt att ta sig till festivalområdet)
Bråvalla i Norrköping (Vi stannar i centrum och därifrån är det lätt att ta sig till festivalområdet)
Öyafestivalen i Oslo
Way out west
Håkan Hellström i Göteborg
Håkan Hellström i Oslo
Coldplay i Göteborg
Laleh i Göteborg
Laleh i Stockholm

Billigare biljetter om du bokar i tid
Eftersom resandetrycket ökar under sommaren rekommenderar vi dig att boka din biljett redan idag. Det är dessutom billigare när du köper din bussbiljett i god tid innan resan. Om du känner dig osäker på när du vill resa kan du köpa till ett avbokningsskydd. För dig som är Premiummedlem erbjuder vi alltid 50% rabatt på avbokningsskyddet. Du som vill bli Premiummedlem kan bli det kostnadsfritt genom att klicka här. Resor fram till den 25 augusti finns nu till försäljning.

Välkommen ombord!

sommar.png