Sveriges nöjdaste kunder reser med Nettbuss Bus4You

Under de senaste sju åren i rad har ni varit nöjda med oss! Så nöjda att Nettbuss Bus4You toppar listan över alla de bolag som arbetar med persontransporter vilket inkluderar buss, flyg och tåg. Undersökningarna som SKI, Svenskt kvalitetsindex gör, mäter image, förväntningar, produktkvalitet, servicekvalitet, prisvärdhet och lojalitet och här får vi höga betyg. Vi blev även utssedda till ett Superföretag av Veckans Affärer eftersom vi klarar deras högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. Vi är oerhört glada och stolta över det. Vi är så tacksamma för att ni, våra underbara gäster väljer att resa med oss. Det är ni som får oss att varje dag göra vårt yttersta för att ni ska få en resa som ni är nöjda med!

ski_va bildrad.png

Nettbuss Bus4You har Sveriges nöjdaste kunder, även år 2017. När SKI, Svenskt kvalitetsindex presenterar resultatet av de mätningar som de genomfört under maj står det klart att vi för sjunde året i rad får högst poäng. Mätningarna görs i hela persontransportbranschen vilket inkluderar tåg-, flyg- och bussbolag.
- Bussbolagen har alltid haft nöjdare kunder än tåget och flyget och SKI kan konstatera att det är sjunde året i rad som just Nettbuss Bus4You kommer allra bäst ut, säger Johan Parmler, vd för SKI i sitt pressmeddelande den 29 maj 2017.
Studien bygger på närmare 2200 intervjuer, som genomförts under maj 2017 av PFM Research. Svenskar mellan 18–79 år som gjort en långfärdsresa är målgrupp i studien. I undersökningen beräknas värden på image, förväntningar, produktkvalitet, servicekvalitet, prisvärdhet och lojalitet. Vill du läsa mer om mätningen finner du all information på när du går in på www.kvalitetsindex.se och klickar på Transport 2017.

ski 2017 diagram.png

Kundnöjdhet Persontransport 2017
Nettbuss Bus4You              78,6

MTR                                    74,6

BRA                                    74,0

Övriga bussbolag                73,5

Arlanda Express                  71,6

SAS                                      70,1

Nettbuss Express                 69,4

Branschen                            69,1

Swebus                                68,4

Norwegian                            67,4

Övriga tågbolag                    62,1

Övriga flygbolag                   61,2

SJ                                         57,8