Tävla och vinn 500 kronor att resa för

Kul att träffa Dig på Nils Ericsonterminlen!
Nu kan du som är eller blir Premiummedlem vinna 500 kronor att resa för.
För att vara med behöver du maila ditt användarnamn som du har på ditt Premiumkonto tillsammans med din mailadress till info@nettbuss.se. Motivera varför just du skall bli den lyckliga vinnaren av presentkortet. Tävla innan klockan 23:59 den 28 oktober 2016.

Presentkortet är giltigt på samtliga av våra egna linjer och gäller både på Nettbuss Bus4You och Nettbuss express.

Lycka till!

skog.png

Priset består av 10 stycken presentkort (saldoinsättning) a´ 500 kronor som fördelas lika till vinnarna. Tävlingen går ut på att skicka in sitt användarnamn på sittPremiummedlemskap som är registrerat på nettbuss.se och sin mailadress samt en motivering varför hen ska bli den lyckliga vinnaren av ett (1) presentkort/saldoinsättning motsvarande 500 SEK. Svaret ska skickas till info@nettbuss.se. Tävlingen pågår till den 28 oktober 2016, klockan 23:59.
Tio (10) vinnare kommer att utses av en jury bestående av personer från Nettbuss Travel AB, inkluderar Nettbuss Bus4You och Nettbuss express. 
Vinnaren kontaktas via mail. Vinnaren har 2 dagar på sig att tacka ja till vinsten genom att skicka ett svar till info@nettbuss.se med personuppgifter och adress. Om vinnaren inte har hört av sig inom utsatt tid kommer en ny vinnare att utses. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinster kan inte ändras eller bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt.
Personer under 18 år måste ha målsmans tillstånd att tävla. Nettbuss Travel AB) förbehåller sig rätten att publicera vinnarnas namn samt rätten att skicka eventuella erbjudanden till samtliga tävlande. Personuppgifter kommer inte att lämnas till tredje part. Tävlingen anordnas av Nettbuss Travel AB.