Vinn en tur- och returresa med din bästa kompis!

Visst är det dags att få umgås en stund med din bästa vän? Prata minnen, prata ikapp om vad som hänt den senaste tiden och mysa tillsammans på Nettbuss Bus4You. Allt du behöver göra är att motivera varför just du och din vän ska vinna och få resa tillsammans. Tagga gärna din vän i kommentaren.

Tävlingen pågår till den xx juli 2018.   
 
Tävlingsregler
För att vara med och tävla behöver du lämna en kommentar i inlägget på Nettbuss Bus4You’s Facebook-sida innan sista tävlingsdag. Kommentaren ska innehålla din motivation till varför just du ska vinna en tur- och returresa tillsammans med en vän.
 
Vinsten består av ett tillgodohavande på nettbuss.se, värdet beror på vilken resa vinnaren väljer (dock till ett värde av max 4000 kronor). Vinster kan inte ändras eller bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt.
 
Tävlingen pågår mellan XX juli - XX juli 2018. 
 
Vinnaren utses av en jury bestående av personal på Nettbuss Bus4You (Nettbuss Travel AB). Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren presenteras på Nettbuss Bus4You’s Facebook. Vinnaren har tre (3) dagar på sig att besvara Nettbuss Travel AB efter publicering, och svaret skickas till
info@nettbuss.se.
 
Nettbuss Bus4You förbehåller sig rätten att publicera vinnarnas namn. Personuppgifter kommer inte att lämnas till tredje part. Nettbuss Bus4You förbehåller sig rätten att fritt ta bort inlägg som kan vara stötande eller opassande. Tävlingen anordnas av Nettbuss Travel AB (vilket inkluderar Nettbuss Bus4You). Denna tävling är inte på något sätt sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Facebook.
 
Personer under 18 år måste ha målsmans tillstånd att tävla.